Studerande kommunikatör på deltid sökes till DHR!

Studerande kommunikatör på deltid sökes till DHR!

Studerar du marknadsföring, kommunikation eller liknande och söker efter ett meriterande extrajobb att kombinera med studierna? Är du dessutom duktig på att uttrycka dig i skrift eller har tidigare erfarenhet av arbete i Wordpress? Tveka då inte på att söka till tjänsten som kommunikatör på deltid till DHR! Urval sker löpande.

Information om uppdraget

DHR (Delaktighet, Handlingskraft och Rörelsefrihet) är en demokratisk organisation av och för personer med nedsatt rörelseförmåga, som arbetar för att förverkliga principen om alla människors lika värde. Genom att skapa opinion och påverka de politiska besluten verkar DHR för ett öppet Sverige, där personer med nedsatt rörelseförmåga är fullt jämlika, jämställda och delaktiga i samhället. En av utgångspunkterna i DHR:s arbete är FN:s konvention om rättigheter för personer med funktionsnedsättning.

För DHR:s räkning söker vi nu en kommunikatör på deltid som kommer stötta i arbetet med administration, webb och publicering i sociala medier. Vi söker därför dig som studerar relevant utbildning på minst 50% och som önskar omsätta sina teoretiska kunskaper i praktiken. Har du dessutom tidigare erfarenhet av arbete med webb, sociala medier eller liknande så är det starkt meriterande. Du förväntas kunna arbeta 1-3 dagar i veckan där det finns en stor flexibilitet vad gäller val av arbetsdagar- och tider.

Du erbjuds
 • Ett meriterande extrajobb på en meningsfull organisation
 • Möjligheten att utöka dina praktiska erfarenheter av arbete inom kommunikation, sociala medier och webb vid sidan om din utbildning
 • En engagerad konsultchef som kommer stötta och coacha dig i din fortsatta karriär
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som studerande kommunikatör kommer du att stötta DHR:s ansvariga kommunikatör i det dagliga arbetet. Du kommer bland annat arbeta med att skapa, planera och publicera innehåll på DHR:s sociala medier samt webb. Vi ser därför att du är duktig på att kommunicera i skrift men även att du har grundläggande tekniska kunskaper.

Vi söker dig som
 • Studerar en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, kommunikation eller liknande på minst 50% som förväntas pågå minst ett framöver
 • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift
 • Har en god förmåga att uttrycka dig i skrift
Vi ser det som starkt meriterande om du:
 • Har erfarenhet av arbete i WordPress
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet av liknande uppgifter
För denna tjänst lägger vi även stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person ser vi att du har ett driv och en hunger för att lära dig samtidigt som du tycker om att ta egna initativ. Du är ansvarfull och strukturerad samt besitter en god kommunikativ förmåga. Vi ser det även som ett stort plus om du har ett personligt intresse för de frågor som DHR arbetar med.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, 1-3 dagar i veckan där du får stor frihet att välja vilka dagar och tider du vill arbeta
 • Placering: Kontoret ligger i Farsta men det finns även möjlighet till distansarbete
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du veta mer om DHR? Klicka här!