Studerande innesäljare sökes till Haga Solskydd!

Studerande innesäljare sökes till Haga Solskydd!

Är du studerande och vill ge dig själv ett försprång genom att bygga på värdefull erfarenhet vid sidan av studierna? Se då hit! Haga Solskydd är ute efter nästa stjärna i form av en innesäljare på deltid för långsiktigt uppdrag. Låter detta intressant? Sök då tjänsten redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en innesäljare på deltid till Haga Solskydd. Tjänsten passar utmärkt vid sidan av studierna då den är flexibel utifrån dagar, tider samt arbetsplats.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Haga Solskydd. Uppdraget kommer att vara på deltid och är långsiktigt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I rollen som innesäljare kommer din huvudsakliga uppgift vara att identifiera behov av Haga Solskydds tjänster hos både nya och befintliga kunder samt boka in möten med dessa.
Telefonen kommer vara ditt främsta arbetsredskap vilket kommer att vara en stor merit för framtida arbetssökanden.

Vi söker dig som

Är noggrann i ditt arbete, har god framåtanda och hög social kompetens. Du ska vara orädd och gilla att ta tag i uppgifter. Vidare ser vi att du:
  • Har god vana av Excel
  • Är flytande i svenska både i tal och skrift
  • Är studerande
  • Har minst 1 termin kvar på studierna
Det är meriterande om du

* Har relevant arbetslivserfarenhet

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: ca 6h/vecka

Placering: Johanneshov

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Haga Solkydds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till stw05@academicwork.se.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Skydd för den personliga integriteten

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Haga Solskydd är ett familjeföretag i andra generationen som grundandes 1988 och har nu installerat persienner och markiser i tusentals hem och hos flera av Sveriges största företag. Med en bred produktportfölj ger dem opartiskt sina kunder valmöjligheter och har en vision om att erbjuda branschens bästa kombination av teknisk funktionalitet och ny design. Företaget blev 2008 utnämnd till Årets Gasellföretag av Dagens Industri.

Läs mer om företaget här