Studerande inköpsassistent till internationella Equinix

Studerande inköpsassistent till internationella Equinix

Hos Equinix finns möjligheten att få arbeta i en bredd roll som inköpsassistent på en internationell nivå. Vill du få in foten på ett stort världsomfattande företag som ger dig ett stort professionellt nätverk och öppnar dörrar för framtiden så är det här en tjänst som är för dig! Du kommer att ha kontakt med kollegor utanför Sveriges gränser för att koordinera och följa upp olika ekonomi- och inköpsärenden. Låter det här som en tjänst för dig? Ansök redan idag, då vi går igenom ansökningarna löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en student som ska arbeta som inköpsassistent hos Equinix. Kajsa som arbetar med dessa typer av ärenden kommer att vara din närmsta chef och se till att du kommer in i rollen och arbetsuppgifterna ordentligt. Du förväntas arbeta 1-2dagar i veckan på deras kontor i Sköndal, där du flexibelt kan kombinera arbetet med dina studier.

Equinix är ett av de störst växande datacenterbolagen, och arbetar för att öka anslutningen mellan kunder över hela världen. De söker därför alltid kreativa och visionära människor som kan vara med att hjälpa dem att nå sitt mål - global sammankoppling.

Detta är ett konsultuppdrag. Det innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Equinix. Uppdraget kommer att vara på deltid.

Arbetsuppgifter

Som inköpsassistent kommer du främst arbeta med att hantera ekonomi- och inköpsärenden. Denna tjänst är för dig som vill utvecklas och få nyttig och meriterande erfarenhet inom inköp och ekonomi som du kommer ha stor nytta av i framtiden. Arbetsuppgiterna handlar mycket om att följa upp och koordinera. Du bör därför vara social och strukturerad och inte vara rädd för att ta kontakt med interna kollegor, även om det är på engelska.

Du kommer till exempel att:
 • Ha en dialog med Equinix olika servicecenter
 • Kontakta leverantörer
 • Sköta betalningspåminnelser
 • Hjälpa till i samband med betalningar
 • Hantera administration som tillkommer
Tjänsten passar dig som vill få in en fot på ett stort globalt företag i en spännande bransch. I den här rollen kommer du verkligen få möjligheten att få en värdefull inblick i arbete kopplat till inköp och ekonomi.

Vi söker dig som
 • Studerar på högskola eller universitet, gärna inom ekonomi
 • Goda kunskaper i både svenska och engelska
 • Minst ett års erfarenhet av administrativt arbete sedan tdigare
 • Har lätt för att sätta dig in i nya system
Det är meriterande om du

* Arbetat med inköp eller ekonomi tidigare

Som person är du:
 • Serviceinriktad
 • Strukturerad
 • Noggrann
Då engelskan är lika viktig som svenskan i detta uppdrag ber vi dig skicka in ditt CV på engelska

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 1-2 dagar i veckan
 • Placering: Sköndal
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Equinix önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Equinix is the one of the largest growing data center companies, growing connectivity between clients worldwide. Thats why they're always looking for creative and visionary people who can help them achieve their goal - global interconnection. With over 190 data centers in over 24 countries spanning across 5 continents, they are home of the Cloud, supporting over 1000 Cloud and IT services companies that are directly engaged in technological innovation and development. They are passionate about further evolving the specific areas of software development, software and network architecture, network operations, and complex cloud and application solutions.