Studerande guider till Oceanbus!

Studerande guider till Oceanbus!

Hur låter det att guida personer i en Oceanbus runtom i Stockholm, på både vatten och land? Du får dessutom nyttja din sociala och skämtsamma sida samtidigt som du får träffa människor från alla möjliga ställen i världen. Låt oss heller inte glömma att dina kollegor gärna hittar på aktiviteter efter jobbet och nu söker dig som vill vara en del av deras team. Vi letar efter nya guider som kan börja redan i mars, är du en av dem? Ansök idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker studenter för extrajobb till Oceanbus i Stockholm.

Så, vilka är egentligen Oceanbus? Företaget erbjuder guidade turer på både vatten och land - precis som företagsnamnet indikerar. Som guide får man vägleda turisterna genom turerna på ett roligt och lärorikt sätt. Det är ingen vanlig åktur då guiden i fråga får utlopp för både humor och kunskap. Nu går Oceanbus snart in i sin högsäsong och behöver utöka teamet med konsulter från Academic Work. Läs mer om hur företaget presenterar sig här.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Oceanbus. Uppdraget kommer att vara på deltid och fortgå löpande förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Behovet på företaget kommer vara olika stort beroende på säsong.

Arbetsuppgifter

Som guide kommer du att stå längst fram i fordonet och berätta om Stockholm för turisterna ombord. Du har givetvis ett manus att utgå ifrån som innehåller både information och roliga anekdoter. I arbetet ingår att prata både på svenska och engelska, eftersom dina passagerare kan komma från alla världens hörn. Givetvis får du, innan uppdragsstart, åka en tur som introduktion för att få förståelse för arbetet.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot och välkomna gästerna ombord vilket tar ungefär 30 minuter, de är runt 45 personer åt gången
 • Ta betalt av gästerna
 • Guida gästerna under turen som är 75 minuter åt gången
 • Besvara gästernas frågor
 • Vid avslutad tur ser Du till att gästerna får ett fint hejdå
Rollen som guide passar dig som vill ha ett flexibelt extrajobb som erbjuder många timmar (och således pengar till studentkassan). Du som vill ha en meriterande erfarenhet som gör dig lite hetare än dina kursare efter examen har hittat rätt annons! Avslutningsvis kan du förvänta dig en varierande arbetsdag och därför ställer vi höga krav på flexibilitet, problemlösning och ansvarstagande.

Vi söker dig som
 • Är studerande på eftergymnasial nivå, i en takt om minst 50% och har minst 1 år kvar av dina studier
 • Har ett flexibelt schema och kan arbeta minst tre pass i veckan
 • Har mycket god kommunikativ förmåga i både det svenska och engelska
För att trivas i den här rollen behöver du gilla att stå i centrum och bjuda på dig själv. Du värdesätter socialt utbyte i både privat- och arbetsliv samt är retoriskt lagd.

Övrig information
 • Start: Mars
 • Passkrav: Du kommer att jobba totalt 5.25h/arbetspass med ett passkrav totalt 3 pass/vecka, vilket motsvarar ca 15,75h/veckan
 • Obs: Notera att behovet kommer att variera. Därmed är du inte är garanterad 3pass/veckan utan arbetspassen kan variera alltifrån 1-3 pass/veckan beroende på säsong
 • Lön: Timlön och semesterersättning
 • Introduktion: Vid start
 • Placering: Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Oceanbus önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se