Studerande fastighetsskötare till Coor, Nya Karolinska Solna

Studerande fastighetsskötare till Coor, Nya Karolinska Solna

Nya Karolinska Solna är ett av de största fastighetsprojekten i Europa och nu har du möjligheten att arbeta där! Vi söker en student med nyfikenhet på fastighetsteknik och som vill jobba extra på sidan av studierna samt heltid under sommaren. Vi ser fram emot din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Coor Service Managements räkning en student som ska jobba som fastighetsskötare på NKS. Syftet med tjänsten är att Coor Service Managements ska kunna anpassa och hålla en flexibilitet vid hög arbetsbelastning på Nya Karolinska Solna. Du förväntas arbeta två pass i veckan under terminen samt heltid under några veckor i sommar.

Nya Karolinska Solna kommer att bli ett av världens mest moderna och tekniskt avancerade sjukhus. Driftsättning av det nya universitetssjukhuset har skett i etapper under 2016-2018. Coor ansvarar för samordning, utveckling och leverans av arbetsplats-, fastighets- och logistiktjänsterna på sjukhuset. De ansvarar för de stödfunktioner som behövs för att sjukvårdsverksamheten ska kunna utföra sitt livsviktiga uppdrag.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Coor Management. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig tillsvidare.

Arbetsuppgifter

Du kommer att få möjligheten att lära dig massor om fastighetsdrift i en högteknologisk miljö. Gruppen du tillhör jobbar med el vilket innebär att du riktar in dig mot det eltekniska i fastigheterna. Samtidigt befinner du dig i lokaler med mycket människor i rörelse samt i olika livssituationer vilket ställer krav på dig i ditt bemötande.

Du kommer till exempel att:
 • Byta ljusrör
 • Arbeta på lagret och kontrollera att viktigt material finns på plats
 • Rondera i el- och telerum
Tjänsten passar dig som vill utvecklas inom fastighetsdrift och ser detta som en potentiell långsiktig arbetsplats även efter dina studier!

Vi söker dig som
 • Just nu studerar en teknisk utbildning på högskola eller yrkeshögskola inom exempelvis fastighet, drift, maskin eller bygg
 • Har någon form av arbetslivserfarenhet sedan innan genom sommarjobb, deltidsjobb eller liknande
 • Besitter mycket goda kunskaper i svenska då arbetet ibland kan innebära att skriva driftrutiner och andra dokument
Det är meriterande om du:

* Har erfarenhet av fastighetsdrift sedan tidigare, exempelvis i form av sommarjobb, deltidsjobb vid sidan av studier eller praktik

Som person är du nyfiken och positiv och som kollega bidrar du till en god sammanhållning och härlig stämning. Du kan även behöva byta pass eller ställa upp med kort varsel ibland och därför krävs det att du är flexibel. I arbetet som fastighetsskötare kommer du att behöva vara självgående och kreativ och ta stort eget ansvar.

Övrig information
 • Start: omgående
 • Omfattning: heltid under sommaren och cirka två pass i veckan under terminerna
 • Placering: Nya Karolinska Solna
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Coors önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork