Välkommen till nya Blocket Jobb   Det här är nytt

Studerande ekonomiassistent till start-upen Nordic Gatekeeper

Studerande ekonomiassistent till start-upen Nordic Gatekeeper

Har du intresse för finans och fastigheter och är en fena på engelska? Om du är i slutet på dina studier och suktar efter värdefulla erfarenheter från ett spännande bolag kan detta vara ditt drömjobb! Sök det redan idag då vi tillämpar ett löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Nordic Gatekeepers räkning en ekonomiassistent på deltid med start efter årsskiftet. Nordic Gatekeeper startade sommaren 2016 och sitter idag i fina lokaler vid Sturegallerian mitt i centrala Stockholm. Här ges möjlighet att jobba nära det entreprenöriella teamet på fyra personer och känna att den egna insatsen verkligen gör skillnad.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nordic Gatekeeper. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig minst fram till sommaren 2018. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet, varför vi ser att du har minst 2 terminer kvar på din utbildning.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du arbeta med alla delar i det ekonomiska flödet och stötta upp där din arbetsinsats gör störst skillnad.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med löpande bokföring
 • Göra avstämningar
 • Sammanställa rapporter
 • Hjälpa till med andra vanligt förekommande administrativa arbetsuppgifter på ett kontor
Tjänsten passar dig som har ett intresse för fastighetsbranschen och vill lära mer om den verksamheten i kombination med att utvecklas inom ekonomi. För dig som är driven och nyfiken finns möjlighet att på sikt få hjälpa till med mer analytiska arbetsuppgifter och projekt av finansiell karaktär.

Vi söker dig som
 • Studerar inom ekonomi, gärna med finans eller redovisning som inriktning och har minst 2 terminer kvar
 • Har möjlighet att arbeta en dag i veckan
 • Har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare
 • Är flytande i engelska då större delar utav teamet har engelska som förstaspråk
 • Har mycket goda kunskaper i Office-paketet och främst Excel
 • Har god förståelse för det ekonomiska flödet
Det är meriterande om du arbetat i Fortnox eller något annat likvärdigt system.

Som person är du självgående då du kommer att komma till ett litet team och själv behöver ligga steget före och se vad som behöver göras. Du är mycket noggrann och sätter stor stolthet i att leverera resultat av hög kvalité. Vidare är du givetvis en glad person som bidrar med energi och värme till teamet. Du tycker att start-up företag är spännande och trivs i en snabbrörlig arbetsmiljö.

Övrig information
 • Start: Januari 2018
 • Omfattning: 1 dag/vecka. Schema läggs löpande i dialog med närmsta chef
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nordic Gatekeepers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordic Gatekeeper är en mindre asset manager samt joint venture partner inom fastighetsbranschen. Bolaget erbjuder ett brett utbud av tjänster till lokala samt internationella investerare. Bolaget grundades i juni 2016 and förvaltar idag tillgångar värda runt 900 Mkr. Bolagets huvudaffärsidé är att introducera internationella investerare till den svenska fastighetsmarknaden genom att hitta objekt samt tillhandahålla en lokalt förvaltningsteam, vilket bidrar till att kunden har en lokal närvaro.