Studerande ekonomiassistent till WellNet

Studerande ekonomiassistent till WellNet

Ett gott arbetsklimat, hållbarare affärer, friskare medarbetare och vitalare varumärke. Allt detta får du bidra till som Ekonomiassistent hos Wellnet! För att du ska passa in här krävs det att du är ekonomistudent, har någon form av bokföringserfarenhet samt är noggrann. Är du även effektiv och prestigelös ska du inte vänta med din ansökan utan skicka in den redan idag. Välkommen in med din ansökan, vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Wellnet söker en Ekonomiassistent till kontoret vid Årstaberg. Wellnet arbetar med friskvård och har en plattform där deras kunder kan logga in och beställa tjänster. Då ekonomiavdelningen är i behov av ytterligare en person som stöttar upp har de nu landat i att ta in en driven student på deltid. Bolaget består av ett tätt team om 7 personer där två av dessa jobbar på ekonomin. Du som kommer in förväntas starta i slutet av augusti 2018 och detta behov löper på långsiktigt, därmed ser vi att du ser detta som en möjlighet att få komma in och stanna.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Wellnet. Uppdraget kommer att vara på deltid och löpa på långsiktigt.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du arbeta i en varierande tjänst. Då detta är ett litet företag finns möjligheten att jobba brett, där dina dagar kan fyllas av allt ifrån kontakt med kunder till fakturering. Grunden i denna tjänst är dock just ekonomiarbetet.

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av:
 • Fakturering
 • In- och utbetalningar
 • Uppföljning av reskontran
 • Kundsupport kopplat till ovanstående uppgifter
 • Månadsavstämningar
Varför ska du söka detta jobb? Här finns det sannerligen möjligheter att utvecklas inom ekonomiområdet. Bolaget arbetar med stora transaktionsflöden och för den som tar för sig och visar framfötterna finns alla möjligheter att ta sig an mer komplexa uppgifter. Du får i denna tjänst inte bara arbeta med något av det roligaste - ekonomi - utan även med att bidra till mer hållbara arbetsplatser.

Vi söker dig som
 • Studerar ekonomi på högskolan/universitetet och har minst 1 år kvar av studierna. Du har dock avklarat minst 1 år av dina studier.
 • Har grundläggande kunskaper inom ekonomi och bokföring. Dessutom har du god förståelse för ekonomiska samband.
 • Tidigare erfarenhet av bokföring, där det är en fördel om du arbetat med VISMA.
 • Har grundläggande kunskap i Excel.
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, då det är i de språken kommunikationen sker internt och externt på bolaget.
För att du ska trivas och lyckas i rollen som ekonomiassistent är det självklart viktigt att du är noggrann som person. Detaljer är inget som du missar, utan har snarare en fallenhet för att se dem. Du mår bra under ansvar och agerar alltid professionellt gentemot kunderna. Då denna arbetsplats präglas av ett tajt och utåtriktat gäng är du en lättsam och prestigelös person som tycker om att vara social.

Övrig information
 • Start: Slutet av augusti 2018 eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: 16 h/v. Detta kommer variera och i början av månaden är det störst tryck.
 • Placering: Sjöviksbacken 55, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Wellnets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wellnet grundandes 2005 och idag erbjuder de över 20 000 olika tjänster genom sin friskvårdsplattform. För att möta sina kunders behov på bästa sätt erbjuder de förutom administration av friskvårdsbidraget även inspirerande och varumärkesbyggande friskvårdspaket för arbetsgivare som tar hälsa på allvar. Wellnets kunder är stora eller medelstora organisationer inom både privat och offentlig sektor.