Studerande ekonomiassistent till Visual Art

Studerande ekonomiassistent till Visual Art

Visual Art är en snabbt växande organisation med många kontaktytor internationellt. Nu söker vi en student till ett långsiktigt uppdrag på deras ekonomiavdelning. Du kommer här att stötta upp på faktureringen, där det krävs att du är noggrann, har skinn på näsan och villig att lära dig nya saker. Låter det här som en beskrivning av dig? Skicka i så fall in din ansökan och motivera varför just du passar för tjänsten.

Information om uppdraget

Visual Art grundades 1997 och är idag en av världens ledande företag inom digital kommunikation. De finns i länder som Sverige, Danmark, Norge, Finland och Tyskland. Med deras strategiska kompetens och helhetsperspektiv levererar Visual Art strategier och kreativa koncept av världsklass inom mjukvaruutveckling.

Academic Work söker nu för Visual Arts räkning en ekonomiassistent till deras kontor på Hälsingegatan. Visual Art är ett kreativt och familjärt företag och teamet består av fem kollegor. Nu finns chansen som student att komma in som ekonomiassistent på ett långsiktigt deltidsuppdrag. Du förväntas kunna starta omgående och har möjlighet att stötta upp under sommaren.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Visual Art. Uppdraget kommer att vara på deltid på ca 16 h/v och kommer kunna lägga upp det flexibelt med Visual Art samt kommer löpa på långsiktigt.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassitent kommer du i huvudsak att arbeta med att stötta upp i faktureringsarbetet. Det kommer innebära att du stöttar en kollega i allt som kan uppkomma där. Du kommer arbeta med att säkerställa att allt underlag ser korrekt ut, att faktureringen sker på rätt sätt och i rätt tid. Då Visual Art växer och är en snabbrörlig organisation kommer det innebära att du kan komma att stötta upp i annat som uppkommer på avdelningen.

Tjänsten passar dig som vill ta steget vidare karriären och applicera teorin från skolan i praktiskt arbete. Här får du goda möjligheter att utvecklas och ser du en framtid som redovisningsekonom är det här ett toppenbra första steg. Du har en förståelse för det ekonomiska flödet och tycker om att vara med och göra förbättringar.

Vi söker dig som
  • Studerar idag ekonomi på högskolan/universitet och har idag 1 år kvar av studierna, då det här är en långsiktig tjänst
  • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska då det är i de språken kommunikationen sker
  • Är bekväm i Office-paketet
För att trivas i rollen som ekonomiassistent ser vi att du är en flexibel person med skinn på näsan. Du triggas av att lära dig nya saker och gillar när det svänger. Då Visual Art är ett litet och familjärt företag ser vi gärna att du har en förmåga att göra flera saker parallellt samtidigt som du är noggrann i ditt arbete och inte låter detaljer undkomma dig.

Övrig information
  • Start: Omgående, enligt överenskommelse
  • Omfattning: ca 16 h/v
  • Placering: Hälsingegatan, Stockholm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Visual Arts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)