Studerande ekonomiassistent till CheckProof!

Studerande ekonomiassistent till CheckProof!

Är du universitets- eller högskolestudent inom ekonomi? Har du en entreprenörsanda och har som nästa mål att få värdefull erfarenhet inom ekonomiområdet? Då välkomnar vi dig till det expanderande Scale-up bolaget CheckProof som har höga framtidsmål och siktar på en internationell marknad. Du har nu möjligheten att få börja på deltid vid sidan av studierna och på sikt kunna utvecklas inom företaget. Låter det här som en roll för dig? Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en ekonomiassistent till företaget CheckProof som sitter i trevliga lokaler i Täby. Företaget består av 10 medarbetare i varierande roller där du kommer bli en nyckelroll i ekonomifunktionen. I dagsläget arbetar de tillsammans med cirka 90 kunder inom olika branscher, allt från skidanläggningar, servicebolag och matindustrin.

Vi är ett Scale-up bolag med internationella expansionsambitioner, här får du möjligheten att komma in i ett företag med välkända investerare. En stor chans för dig med driv och ambitioner som på sikt vill utvecklas i företaget. Så beskriver Håkan, en av grunderna företaget.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos CheckProof. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcker sig långsiktigt. Det finns goda möjligheter att fortsätta heltid på företaget när du är klar med studierna, förutsatt att båda parterna är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du främst att arbeta med bokföring av fakturor och hantera enklare redosivningsadministration. Utöver det kommer du att analysera utfallet av befintlig forecast och på sikt även skapa och implementera den.

Du kommer till exempel att:
 • Sköta bokföring av fakturor
 • Sammanställa forecast och vidare även analysera utfallet
 • Ansvara för övrig administration inom ekonomi
Tjänsten passar dig som vill få värdefull erfarenhet vid sidan av studierna och möjligheten att utvecklas inom ekonomi. Vidare tycker du att det är kul att arbeta på ett mindre företag där det är högt i tak.

Vi söker dig som
 • Är studerande inom ekonomi på universitet eller högskola och har minst 1 år kvar av studierna
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom administration
 • Är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift då kommunikationen sker på båda språken
Det är meriterande om du

* Har arbetat med liknande uppgifter eller i en liknande roll tidigare

I den här processen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, därför ser vi att du motiverar dig väl redan i ansökan till oss. Som person ser vi att du trivs i en roll där du får ta stort ansvar över ditt arbete och har en förmåga att ta egna initiativ när du ser att något behöver göras. Ditt analytiska arbetssätt bidrar till att du ser förbättringar i processer och med enkelhet kommer med förslag på nya sätt att arbeta. Arbetet sätter höga krav på noggrannhet då du främst hanterar siffror, därför ser vi att du säkerställer kvaliten i dina arbetsuppgifter.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: cirka 2 dagar i veckan
 • Lön: Timlön
 • Placering: Täby, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och CheckProofs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Under 2014 började grundarna Håkan och Jonas prata ihop sig, undrande, varför det inte fanns något digitalt system som kunde hantera allt från daglig tillsyn och reparationsärenden på en maskinpark till inrapportering av incidenter som tillbud, olycksfall etc för en säkrare arbetsplats, på framför allt, ett ENKELT sätt? Företaget speglas av värdeorden, enkelt, lönsamhet, innovativt och anpassat. Idag används CheckProof av tusentals användare i flera länder inom en mängd olika branscher och vi jobbar hela tiden med att utveckla CheckProof till att bli det ledande verktyget inom förebyggande underhåll, miljö samt hälsa & säkerhet.