Studerande ekonomiassistent till Atlas Copco!

Studerande ekonomiassistent till Atlas Copco!

Nu söker vi för Atlas Copcos räkning nästa stjärna till ekonomiavdelningen där du kommer tillhöra kontoret i Sickla! Vi söker dig som är noggrann, snabblärd och öppensinnad. Du är student och söker ett meriterande deltidsjobb. Är det du? I så fall är du välkommen in med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker en ekonomiadministratör för Atlas Copcos räkning till ekonomiavdelningen på kontoret i Sickla. Atlas är ett innovativt bolag inom många affärsområden och just denna del tillhör industriteknik. Du kommer tillhöra ett team inom ekonomiavdelningen på 7 personer. Detta uppdrag kommer starta omgående och du kommer arbeta ca 50%.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Atlas Copco. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig ett år fram i tiden. Det finns möjlighet att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du komma in och arbeta med inscanningen av fakturor. På avdelningen arbetar man i systemet SAP i det kommer man att registrera Purchase requisitions. Det är därför starkt meriterande att ha kunskap i SAP. Arbetet kommer ställa krav på snabblärdhet.

Tjänsten passar perfekt för dig som är studerande och söker ett långsiktigt arbete inom ekonomi. Här kommer du tillhöra ekonomiavdelningen på ett stort bolag och du får en möjlighet att arbeta nära ekonomiavdelningen och få med dig värdefull kunskap.

Vi söker dig som
  • Är studerande och har minst 1,5 år kvar av dina studier. Du studerar med fördel ekonomi.
  • Kan kommunicera obehindrat i svenska och engelska, då det är i de språken som kommunikationen sker.
  • Har ett sinne för siffror
Som person präglas du av en noggrannhet som yttrar sig i ditt arbete. Inga detaljer undgår dig, samtidigt som du har en effektivitet i ditt arbete och håller ett gott tempo. För att du ska trivas är det viktigt att du är öppensinnad, snabblärd och flexibel.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid, ca 50%
  • Placering: Sickla, Stockholm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Atlas Copcos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på skrivteammailen@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atlas Copco är ett innovativt bolag med ett flertal affärsområden. Den här tjänsten är placerad inom Industriteknik. Affärsområdet industriteknik skapar verktyg för industrin genom ett globalt nätverk. Bland annat skapar de skruvdragare för bilindustrin, och faktum är att var tredje bil du ser är hopskruvad med deras produkter! Då karriärmöjligheterna är enorma är det många som stannar i bolaget en längre tid. Välkommen till ett företag som verkligen gör skillnad i världen!