Studerande ekonomiadministratörer sökes till BDO!

Studerande ekonomiadministratörer sökes till BDO!

Är du en noggrann, ansvarstagande samt positiv student? Vill du ge dig själv ett försprång genom att bygga på värdefull erfarenhet från ett internationellt bolag? Se då hit! BDO är ute efter sex studenter som ska stötta upp deras löneavdelning ca 2 dagar i veckan.

Information om uppdraget

Academic Work söker sex ekonomiadministratörer till BDO där du blir en del av deras lönegrupp. BDO är världens femte största revisions- och rådgivningsorganisation och är idag entreprenörsföretagarens ledande vägledare inom rådgivning, revision, skatt och företagsservice. Deras mål är att med engagemang och proaktivitet leverera enastående service för bästa leverans och största kundupplevelse. För att lyckas med detta krävs det att de är en attraktiv och trovärdig arbetsgivare som attraherar de, för dem, bästa medarbetarna. De erbjuder därför en hög nivå på deras ledarskap, ett attraktivt arbetsgivarerbjudande och en effektiv och verksamhetsinriktad HR-funktion.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos BDO. Uppdraget kommer att vara på deltid och är långsiktigt.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiadministratör kommer du att tillhöra lönegruppen som idag består av 9 personer. Uppdraget innebär, att för kunds räkning, granska och kvalitetssäkra reseräkningar. Granskning sker varje tisdag kl.13-17 samt onsdag 8-17. Man kommer inte att arbeta varje tisdag och onsdag då man är flera som delar på passen, däremot är det ett krav för tjänsten att man är tillgänglig de flesta tisdagarna och onsdagarna dessa tider då passen ej går att flytta på.

Vi söker dig som
  • Studerar en eftergymnasial utbildning
  • Gärna har tidigare arbetslivserfarenhet, dock inget krav
  • Är flytande i svenska både i tal och skrift
  • Behärskar engelska
För att lyckas i denna tjänst gäller det att du är noggrann ut i fingerspetsarna. Du tycker även om att gräva dig ner i dina arbetsuppgifter och fokusera på dem under hela arbetsdagen utan att tröttna.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid
  • Placering: Sveavägen
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och BDOs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BDO är ett av världens femte största revisions- och rådgivningsorganisation med cirka 67 000 anställa i omkring 160 länder. Den svenska verksamheten omfattar ungefär 700 anställda på cirka 20 kontor. Från den första Stockholmsbyrån som startade i slutet på 1940-talet har dagens firma vuxit till att vara entreprenörsföretagens ledande vägledare inom rådgivning, revision, skatt och företagsservice.