Studerande ekonomiadministratör

Studerande ekonomiadministratör

Har du nyligen påbörjat din utbildning inom ekonomi och är nyfiken på hur arbetet i en ekonomifunktion ser ut i praktiken? Hos Oerlikon Balzers Coating Sweden AB ges du möjlighet att lära dig grunderna inom leverantörsreskontra i en stöttande och uppmuntrande miljö! Välkommen in med din ansökan.

Information om uppdraget

Academic Work söker en ekonomiadministratör till Oerlikon Balzers Coating Sweden. Verksamheten har idag två personer i ekonomifunktionen och ett behov av en avlastande kollega har vuxit fram till följd av en växande arbetsbelastning. Här kommer du till en arbetsplats med ett 50-tal anställda där du snabbt blir en i gänget och där produktion och övriga funktioner arbetar tätt tillsammans i lokalerna i Liljeholmen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Oerlikon Balzers Coating Sweden. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig långsiktigt för rätt person. Du förväntas kunna arbeta cirka 16 timmar i veckan med flexibel schemaläggning. Då tighta deadlines gör arbetsbelastningen högre vid månadsslut förväntas du dock kunna jobba den sista vardagen varje månad.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiadministratör kommer du att ansvara för Oerlikon Balzers Coating Swedens inkommande fakturor. Du kommer framförallt att arbeta med ankomstregistrering och attestering. All hantering sker manuellt. Utöver detta är du även ansvarig för påminnelseutskick som görs varannan vecka.

Tjänsten passar dig som är ny i din ekonomikarriär och vill lära dig grunderna inom en viktig funktion av ekonomiarbetet parallellt med dina studier. Du kommer i en trygg arbetsmiljö att växa in i din uppgift och skaffa dig en värdefull merit inför framtidens utmaningar.

Vi söker dig som
  • Studerar en ekonomirelaterad eftergymnasial utbildning
  • Har ett genuint intresse för ekonomiflödet
  • Har möjlighet att arbeta mellan 16 timmar/vecka
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Navision men det är inget krav för tjänsten.

Som person är du noggrann, strukturerad och trivs i en administrativ roll. Du är prestigelös i bemärkelsen att du gärna stöttar upp där din hjälp gör störst skillnad. För att trivas hos Oerlikon Balzers Coating Sweden är du social och framåt och vill till en arbetsplats med god sammanhållning där alla funktioner interagerar med varandra.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: 16 timmar i veckan med flexibel schemaläggning i dialog med närmsta chef. Du förväntas kunna arbeta den sista vardagen varje månad.
  • Lön: Timlön
  • Placering: Liljeholmen
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Oerlikon Balzers Coating Swedens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Oerlikon Balzers Coating är en världsledande leverantör av yttekniker som ger betydligt högre prestanda och ökad livslängd för precisionskomponenter såväl som verktyg för metall- och plastbearbetningsindustrin. Oerlikon Balzers arbetar i ett dynamiskt växande nätverk som för tillfället består av 107 produktionsanläggningar i 35 länder Europa, Amerika och Asien. Oerlikon Balzers är tillsammans med Oerlikon Metco en del av Surface Solutions Segment i det Schweizbaserade Oerlikon Group.