Studerande ekonomiadministratör!

Studerande ekonomiadministratör!

Här har du som student en utmärkt chans att få komma in i ett trevligt och familjärt team, där du får möjligheten till mer arbetslivserfarenhet! Vi kräver ingen tidigare arbetslivserfarenhet utan söker dig som vill utvecklas och som gärna kombinerar dina studier med ett roligt extrajobb. Låter det intressant? Skicka in din ansökan idag!

Information om uppdraget

Vi söker nu, för Lidingö Församlings räkning, en ekonomiadministratör som vill hjälpa till med just ekonomi- och administrativa uppgifter i församlingen. Du kommer att tillhöra ett litet och prestigelöst team som framför allt arbetar med ekonomi och administration kring församlingen och där du kommer kunna få frihet under ansvar i arbetet. Som tidigare nämnt ser vi inte att du behöver ha någon tidigare erfarenhet men vi ser att du har en stor vilja att bidra i arbetet och en vilja att utvecklas.

Du erbjuds
 • En dedikerad konsultchef och karriärspartner
 • En möjlighet att få ytterligare arbetslivserfarenhet
 • Ett litet och familjärt team
 • En lugn och trevlig arbetsmiljö
 • En chans att jobba extra vid sidan av studierna
Uppdraget är "vid behov" ca 50% och sträcker sig över ungefär 1 års tid. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du framför allt att arbeta med enklare ekonomi-administrativa uppgifter så som att sköta leverantörsfakturor och annan enklare administration men du kommer till viss del också att finnas tillgänglig för församlingens besökare och hjälpa till med t.ex utlämning av nycklar och tillbehör inför dop och bröllop. Är du driven och visar framfötterna finns goda möjligheter att ta mer ansvar i rollen.

Vi söker dig som
 • Talar och skriver obehindrat på svenska då det är en viktig del i arbetet
 • Studerar en utbildning på minst 50% fart, gärna inom ekonomi/administration, i minst 1 år till
 • Har möjlighet att arbeta minst 20 timmar i veckan
Det är meriterande om du

* Har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Som person ser vi att du är samarbetsvillig, serviceminded och strukturerad. Vi tror att du tycker om att ha ordning i arbetet, trivs med att träffa nya människor och trivs med att vara spindeln i nätet.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, ca 50-75%
 • Placering: Lidingö
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se