Studerande butiksmedarbetare till Bågar & Glas!

Studerande butiksmedarbetare till Bågar & Glas!

Rollen som butiksmedarbetare erbjuder dig meriterande erfarenhet av service och kassavana, samtidigt som du har en säkrad inkomstkälla löpande under terminer samt under semestertider. Dina framtida kollegor hittar du i lokaler i centrala Stockholm, var du kan förvänta dig en stark teamkänsla. Den röda tråden är en positiv attityd gentemot varandra och kunderna. Om detta låter som din nästa utmaning ser vi fram emot att ta emot din ansökan!

Information om uppdraget

På Bågar & Glas är vi passionerade optiker och assistenter med stor kunskap och glädje. Vi har tid och vi tar oss tid att möta våra kunder och ger oss inte förrän vi hjälpt dig hitta din perfekta lösning!
I rollen som butiksmedarbetare kommer du arbeta växelvis i de två butikerna som är centralt belägna i Stockholm. Tjänsten är förlagd på lördagar mellan 10:50-15:25 och under veckorna vid behov. Rollen erbjuder även heltidsjobb under semestertider.

Du erbjuds
  • En god introduktion med mentor
  • En långsiktig deltidstjänst
  • En socialt stimulerande tjänst som ger dig värdefull arbetslivserfarenhet och kunskap inom branschen
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om
Vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Kundservice, i direkta möten i butik

Kassarelaterade arbetsuppgifter

Svara på telefonsamtal och mail

Enklare orderadministration

Prismärka och paketera varor

Vi söker dig som

Är studerande på eftergymnasial nivå i en takt om minst 50%, samt har minst 1 år kvar av dina studier

Kan arbeta minst 3 lördagar i månaden löpande under terminerna samt kan arbeta heltid under ledigheter

Har god kommunikativ förmåga på svenska

Det anses meriterande, men inget krav, om du har arbetsrelaterad erfarenhet av service med fördel inom butik.

Som person är du:

Serviceinriktad

Självgående

Ansvarstagande

Övrig information
  • Start: så snart som möjligt
  • Omfattning: deltid, 8-16h/veckan löpande under terminerna
Vi ser att du är flexibel avseende arbetstider och gärna hoppar in vid behov under veckorna, vi ser således att du har ett flexibelt skolschema där du kan arbeta minst 16h/veckan under terminen - trots att det inte alltid behövs.
  • Placering: Stockholm
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bågar & Glas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se