Studerande assistent till avdelning för läkemedelssäkerhet på globalt läkemedelsföretag

Studerande assistent till avdelning för läkemedelssäkerhet på globalt läkemedelsföretag

Är du en nyfiken student med sinne för organisation som vill lära dig mer om läkemedelsindustrin? Ta chansen att jobba deltid inom biverkningsrapportering och läkemedelssäkerhet på det världsledande globala läkemedelsföretaget Novartis!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Safety Assistant till vår kund Novartis. Vi har flertalet konsulter som arbetar på Novartis och vår tidigare konsult som arbetade på denna avdelning beskriver sin tid på Novartis på följande sätt "Aldrig har jag känt mig så välkommen och värderad på en arbetsplats som hos Novartis! Allt eftersom jag utvecklade mina färdigheter på jobbet fick jag utökade arbetsuppgifter och mer ansvar, vilket var väldigt givande och medgav att jobbet alltid var stimulerande. Patient Safety-gänget är så härliga och jag såg alltid fram emot nästa arbetspass!".

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Novartis. Uppdraget kommer att vara på deltid och långsiktigt.

Arbetsuppgifter

Din primära uppgift är att assistera avdelningen för läkemedelssäkerhet med olika administrativa uppgifter. Du kommer delvis att få ansvara för fysisk arkivering av biverkningsrapporter som kommer in. Vidare kommer du även att arbeta med:
 • Upprätthållande och organisering av ett effektivt arkiveringssystem
 • Översättning av texter innehållande medicinsk terminologi från svenska till engelska
 • Korrekturläsning av dokument
 • Ansvar för planering och mötesbokningar i samband med träning för nyanställda
 • Enklare biverkningsrapportering i läkemedelsföretagets databas vid behov
 • Uppföljningsförfrågningar i samband med biverkningsrapporter vid behov
Vi söker dig som

Är student med minst 1-2 år kvar av din utbildning. Du studerar biomedicin, farmaci, eller annan naturvetenskaplig utbildning. Vidare letar vi efter dig som:
 • Är flytande i svenska och engelska (i både tal och skrift)
 • Har ett starkt intresse för läkemedelssäkerhet / farmakovigilans
 • Är nyfiken på läkemedelsindustrin
Som person är det viktigt att du är väldigt kommunikativ. Vidare är du välorganiserad, strukturerad och med sinne för detaljer. Då det är din uppgift att assistera avdelningen är det väldigt viktigt att du som person är flexibel och öppen för att testa nya arbetsuppgifter. Du är även angelägen om att lära dig mer om läkemedelssäkerhet och att träffa nya människor.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid
 • Placering: Kista
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Novartis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork