Studerande arkivarie till branschorganistion

Studerande arkivarie till branschorganistion

Är du ute efter ett deltidsjobb? Vi söker nu en student som kommer arbeta med ordnande och förteckning av arkiv där noggrannhet och ansvarstagande är av stor vikt. Ta chansen och sök tjänsten idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Vi söker för kunds räkning en arkivarie som studerar och är ute efter ett meriterande deltidsjobb. Rollen innebär att du självständigt och med stor noggrannhet kommer att gå igenom och sortera handlingar, se till så att dessa hamnar i rätt ordning och märka upp kartonger med korrekt uppgifter och innehåll. Som person är det därför viktigt att ta kan ta ansvar och arbeta hands on med de arbetsuppgifter du tilldelas.

För att introduceras till arbetsuppgifterna kommer du att tilldelas en arbetsledare som i dagsläget arbetar som koordinator. Kontoret är beläget centralt i Stockholm, Skanstull, med 2 minuters gång från tunnelbanan. Det är kontorstider men du kommer erbjudas stor flexibilitet där du lägger upp dina arbetstider själv.

Du erbjuds

* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
  • Gå igenom och sortera handlingar
  • Se till att handlingarna är i rätt ordning
  • Registrera kartonger med innehåll
Vi söker dig som
  • Studerar på eftergymnasialnivå inom relevant område.
  • Har väldigt goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.
Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare.

Vi tror att för att lyckas i denna roll krävs det att du är en noggrann, strukturerad och självgående person.

Övrig information
  • Start: September
  • Omfattning: Deltid
  • Placering: Stockholm, Centralt
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se