Studerande administratör till internationell organisation i framtidsbransch!

Studerande administratör till internationell organisation i framtidsbransch!

Är du en student som söker ett flexibelt deltidsjobb som du både kan sköta från kontoret eller hemifrån? Söker du efter en roll där du får arbeta självständigt i en bransch med fokus på hållbarhet? Vill du vara med och bidra till en hållbar samhällsutveckling och samtidigt få meriterande erfarenhet i en bred administrativ roll? Sök då tjänsten som administratör på branschorganisationen Svenskt Trä redan idag! Vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker en administratör till Svenskt Trä som vill ha ett flexibelt och meriterande deltidsjobb under sin studietid. I rollen som administratör kommer du att få arbeta för Svenskt Trä som är en avdelning inom branschorganisationen Skogsindustrierna.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Svenskt Trä. Uppdraget kommer att vara på deltid och pågår tillsvidare under din studieperiod, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I rollen som administratör kommer du att arbeta 30-50 % på Svenskt Trä. Du kommer att få en introduktion i rollen som kommer att pågå under två veckors tid och den utförs av personen som har motsvarande roll idag. Du kommer bland annat få arbeta med CRM-system och vid behov avlasta kommunikationsavdelningen vid arbetstoppar samt med allmänna administrativa uppgifter.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att:
 • Den främsta uppgiften är att uppdatera tidnings- och medlemsregister. Du kommer att få en utbildning i bland annat CRM-systemet Tellus.
 • Faktureringsarbete en gång per år.
 • Du kommer att sköta bokningar kopplat till bland annat styrelsemöten.
 • Du kommer att ansvara för att hantera förfrågningar som inkommit via email till Svenskt Trä.
 • Vid behov hjälpa till med allmänna administrativa uppgifter.
Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta självständigt och som är duktig på att arbeta strukturerat. Rollen kommer att ge dig meriterande arbetslivserfarenhet, samtidigt som du får möjlighet att bredda ditt nätverk inom organisationen Svenskt Näringsliv.

Vi söker dig som
 • Har minst två år kvar av dina studier på högskola eller universitet.
 • Talar och skriver obehindrat i svenska och engelska, då båda språken kommer användas i det dagliga arbetet.
Det är meriterande om du:
 • Tidigare har arbetat med CRM-system eller motsvarande.
 • Har erfarenhet av att uppdatera register.
 • Besitter en god telefonvana.
Som person är du noggrann, systematisk och tålmodig. Du är inte rädd för att arbeta självständigt, men signalerar om du behöver hjälp. Du har även lätt för att lära dig nya IT-system då du kommer få lära dig att arbeta med ett flertal olika system. Vi kommer lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna i denna rekryteringsprocess.

Övrig information
 • Start: Februari 2021
 • Omfattning: Deltid, cirka 15-20 timmar i veckan. Det är mycket flexibelt hur dessa timmar fördelas och det görs i samråd med kommunikationschefen på Svenskt Trä.
 • Placering: Storgatan 19, centrala Stockholm. I huset finns även tillgång till konstadsfri gruppträning (när situationen tillåter det igen).
På grund av rådande pandemi sköts arbetsuppgifterna tillsvidare på distans. Även framöver finns flexibilitet gällande hemarbete.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Svenskt Träs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenskt Trä huvuduppdrag är att bredda marknaden för, och öka värdet på, svenskt trä och träprodukter inom byggande, inredning och emballage. Genom att inspirera, informera och sprida kunskap lyfter vi fram trä som ett konkurrenskraftigt, förnybart, mångsidigt och naturligt material. Svenskt Trä driver också viktiga bransch- och handelsfrågor för sina medlemmar.
Svenskt Trä representerar svensk sågverksnäring och är en del av branschorganisationen Skogsindustrierna. Svenskt Trä företräder också svensk limträ- och förpackningsindustri samt har ett nära samarbete med svensk bygghandel och trävarugrossisterna.