Studerande administratör till Vattenfall

Studerande administratör till Vattenfall

Studerar du på högskola eller universitet och har minst ett år kvar av studierna? Har du även erfarenhet av administration? Nu har du chansen att söka rollen som administratör till Vattenfall i Solna. Här får du stötta HSEQ-teamet kring det administrativa arbetet samt säkerställa att informationen skickas vidare till rätt personer. Skicka in din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av deras tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad och en säkerhetsprövning kommer genomföras innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Du kommer tillhöra ett team på 13 personer och arbeta ca 20 timmar i veckan. Inledningsvis sträcker sig rollen tom. årsskiftet.

Du erbjuds
 • Arbetslivserfarenhet hos en av Europas största elproducenter
 • Nya fräscha lokaler i anslutning till Solna och Mall of Scandinavia
 • Dedikerat samarbete med en Konsultchef på Academic Work
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I denna rollen kommer du få stötta i administrationen kring HSEQ. Rapporter inkommer från medarbetare på fält och detta ska sedan administreras och skickas vidare till nästa grupp som hanterar informationen. Detta rör information kring arbetsmiljö, olycklor och oljeläckage.

Till exempel kommer du då få:
 • Rapportera i deras händelserapporteringssystem
 • Administrera kring HSEQ och säkerställa att informationen slussas vidare till rätt system
Vi söker dig som
 • Studearar en eftergymnasial utbildning och har minst 1 år kvar av studierna (gärna inom relevant område)
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta med administration
 • Har goda kunskaper i Office-paketet
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, ca 20 h/vecka
 • Placering: Stockholm, Solna
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se