Studerande administratör till Swedebeat!

Studerande administratör till Swedebeat!

För dig som är en fena på Excel och söker ett flexibelt arbete vid sidan av studierna finns nu möjligheten att bli en del av Swedebeats team i Sundbyberg. Har du ett intresse för fitness- och musikbranschen? Då är det här helt rätt tjänst för dig! Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Swedebeats räkning en Administratör på deltid som kan arbeta ca 1-2 dagar i veckan. Swedebeat hjälper gymkedjor och instruktörer med musik och licensering samt hanterar alla rättigheter kring detta. Läs mer om hur Swedebeat presenterar sig själva här. Du kommer att tillhöra ett team om totalt fyra personer där teamet präglas av härlig stämning, många skratt och högt i tak!

Du erbjuds
  • Flexibla arbetstider
  • Centralt läge
  • Meriterande erfarenhet
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du att:
  • Knappa in downloads, artister och låtar i användarverket NCB
  • Överföra in information i Excel
Vi söker dig som

Har väldigt goda kunskaper i Excel

Studerar på universitet eller högskola på minst 50%

Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Vi ser det som meriterande men inte ett krav om du:

Tidigare har arbetat i en administrativ roll, fördelaktigt i Excel

Som person är du:

Noggrann

Flexibel

Strukturerad

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: 1-2 dagar i veckan
  • Placering: Sundbyberg
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swedebeats önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se