Studerande administratör sökes till ledande miljöföretag (ca 50%)

Studerande administratör sökes till ledande miljöföretag (ca 50%)

Just nu söker vi en administratör som kommer tillhöra HR-avdelningen samt arbeta tätt med IT/Tech teamet till vår kund Veolia som är världsledande inom miljö- och hållbarhetsarbete. Det fräscha kontoret ligger i Vasastan - vilket erbjuder smidiga kommunikationsmöjligheter och närhet till både restauranger och butiker. Här har du möjlighet att bidra med, och förvärva, kunskap på ett genuint företag som förespråkar rak kommunikation, samarbete och utveckling. Vi söker dig som studerar och som har ett flexibelt schema. Intervjuer kommer att hållas löpande så skicka in din ansökan direkt då starten är omgående!

Information om uppdraget

Vi söker nu en administratör för kunds räkning på 50%, initialt fram till och med juni men med chans till förlängning. Start är omgående, arbetstiderna 08-17 med flex och du kommer få en god introduktion av befintlig person som har denna roll. Skriv gärna med i din ansökan vilken omfattning du är intresserad av att arbeta så tar vi det i beaktning.

Företaget är världsledande inom miljötjänster med fokus på lösningar energi, vatten och återvinning som bidrar till en hållbar utveckling för samhällen och industrier. Du kommer att rapportera till HR-avdelningen och på kontoret arbetar ca 70 kollegor i olika funktioner. Vi på Academic Work har idag personal på kontoret som trivs väldigt bra!.

Företaget befinner sig i ett spännande förändringsprojekt där de ska gå från Microsoft till Google - vilket kommer innebära att en stor del av dina arbetsuppgifter kommer handla om koordinering av utbildning, var du har omfattande kontakt med chefer, personal och det externa utbildningsföretaget.

Du erbjuds:

Ett meriterande och roligt arbete på ett företag som gör skillnad

Möjlighet att knyta kontakter internt hos kund samt med oss på Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [vårt konsulterbjudande] (https://www2.academicwork.se/jobbsokande/konsulterbjudande)

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer verka i en bred roll, primärt tillsammans med HR, den tekniska avdelningen och IT, och exempelvis arbeta med att
 • Sammanställa data/rapporter kopplat till arbetsmiljö, hälsa och säkerhet. Det handlar om såväl månads- som kvartalsrapportering på framförallt nordisk som koncernnivå.
 • Koordinera interna utbildningar då företaget är mitt uppe i ett IT-förändringsprojekt var man byter från Microsoft- till Goolgemiljö.
 • Löpande ha tät dialog med operativa chefer i olika regioner/enheter.
Vi söker dig som

Det är ett krav att du har:
 • Studerar en eftergymnasial utbildning inom personalvetenskap, ekonomi eller liknande (tex. läser sista terminen och har ett flexibelt schema)
 • Har arbetslivserfarenhet inom administration
 • Kunskaper inom Excel
 • Ett sinne för att med enkelhet ta till dig nya system
 • Goda kunskaper i såväl svenska som engelska då detta kommer användas i det dagliga arbetet
Det är även meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat i en Googlemiljö tidigare.

Som person är du:
 • Noggrann och strukturerad
 • Serviceinriktad och kommunikativ
 • Självgående
Övrig information
 • Start: omgående
 • Omfattning: ca 50%
 • Placering: Stockholm, Vasastan
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se