Studerande administratör på deltid till Subterra!

Studerande administratör på deltid till Subterra!

Är struktur, noggrannhet och effektivitet ord som beskriver dig? Du kanske studerar anläggning, bygg eller en administrativ linje och är intresserad av få inblick i både en spännande organisation och verksamhet samt värdefull erfarenhet framåt? Då söker vi dig! Läs vidare och välkommen in med din ansökan.

Information om uppdraget

Academic Work söker en deltids administratör till deras huvudkontor i Solna, Försundavik. Tjänsten är flexibel med ambition att arbeta 2,5 - 3 dagar i veckan.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Subterra. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig långsiktigt framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Subterra är i grunden ett Tjeckiskt bygg- och anläggningsföretag med specialistkunskap inom berg och tunnelarbete. Idag ansvarar Subterra för tunnelarbetet i relation till förbifart Stockholm i Skärholmen samt ett nytt projekt i Veddesta. Idag har både projektcheferna, projektledarna och Sverige chefen för Subterra ett stort behov av en administrativ stjärna som kan komma in och stötta upp i deras dagliga arbete.

Som administratör kommer du arbeta tätt med projektledarna och projektcheferna på Subterra och stötta upp med projektrelaterad lättare administration. Du kommer b.la. arbeta med uppladdning av viktiga dokument på Trafikverkets portal och jobba med övrig kontorsadministration såsom organisering och arkivering av dokument och projekthandlingar. Din roll är därmed bred och du kommer få vara behjälplig för många internt på Subterra.

Du kommer utöver detta att arbeta med:
 • Dokumentrapportering i deras interna system som hos deras beställare
 • Vara behjälplig och en extra resurs för dina kollegor
 • Översättning av dokument från svenska till engelska
Tjänsten passar dig som har ett sinne för struktur och som vill få värdefull erfarenhet av en koordinerande och administrativ roll. Detta är en ny roll och det finns möjlighet till att påverka arbetssätt och struktur, om än vikten kommer ligga på administrativ avlastning.

Vi söker dig som
 • Är studerande i minst 1 år till då tjänsten är långsiktigt, alternativt ha en annan huvudsaklig sysselsättning. Utbildningsinriktning är mindre viktig men intresse för branschen är meriterande
 • Vi ser gärna att du tidigare erfarenhet av en assisterande/administrativ eller serviceinriktad roll men här kommer vi också lägga stor vikt vid personlig lämplighet
 • Har lätt för nya system och kunskap i Officepaketet
 • Talar och skriver väldigt bra svenska och engelska då översättning av dokument kommer ingå i rollen
Det är meriterande om du talar tjeckiska eller slovakiska som andra språk.

Som person är du framförallt väldigt ordningsam och tycker om att organisera och strukturera. Du har en förmåga att tänka logiskt och drar dig inte för att hjälpa till med både högt som lågt i organisationen. Vidare ser vi att du har lätt för att kommunicera med olika typer av människor och är mån om att hålla utsatta deadlines.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, ca. 2,5-3 dagar i veckan
 • Placering: Solna, Frösundavik
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xxx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SUBTERRA är ett tjeckiskt Bygg- och Anläggningsföretag som sedan 2004 ingår i Metrostav koncernen. I produktionsutbudet ingår berg-och byggnadsarbeten under jord, bygg och anläggning inom infrastrukturprojekt samt bygg och Fastighetsutveckling för industri och boende. Inom bolaget finns också spetskompetens för järnvägsentreprenader, tekniska installationer och miljösaneringsuppdrag.