Studerande administratör med intresse för logistik till företag inom miljöbranschen

Studerande administratör med intresse för logistik till företag inom miljöbranschen

Vi söker nu en student som söker ett meriterande extrajobb på sidan av studierna som driftadministratör till Svensk Förpacknings- och tidningsinsamling med start omgående. Vi ser även att du kan jobba heltid under perioden 17/12 4/1. Vill du dessutom vara med och förbättra miljön genom att arbeta på en arbetsplats som har detta som största fokus? Låter det intressant? Vi går igenom ansökningarna löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en driftadministratör till Svenska Förpacknings- och tidningsinsamlingen AB extra vid behov på sidan av studierna och som har möjlighet att jobba heltid under perioden 17/12 4/1 (ej röda dagar). Uppdraget sträcker sig tillsvidare.

Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI, samlar in och återvinner dina förpackningar och tidningar. De ansvarar för över 5000 återvinningsstationer runtom i landet och ger 1,6 miljoner hushåll möjlighet att återvinna i fastigheten. Återvinning ska vara enkelt och ge stor miljönytta. FTI ägs av producenterna som bekostar insamlingen. De är drygt 50 medarbetare som sitter i trevliga lokaler i Solna Business Park och utvecklar framtidens återvinning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work

Arbetsuppgifter

Som driftadministratör kommer du arbeta med den allmänna driften av återvinningsstationerna ute i landet. Tillsammans med teamet kommer du att koordinera och schemalägga verksamheten. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara att ha kontakt med serviceentreprenörerna ute i landet via telefon och mail, se över driften av återvinningscentralerna samt viss ärendehantering.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med den dagliga driften
 • Administrera olika supportärenden
 • Ha den dagliga kontakten med serviceentreprenörer
 • Uppföljning av insamlingssystem och leverantörer
Tjänsten passar dig som gillar att arbeta med problemlösning och vill ge bästa möjliga service ute på återvinningsstationerna. För att passa i denna roll krävs det att du är självgående samt initiativtagande för att säkerställa att driften är i toppskick.

Vi söker dig som
 • Studerar logistik eller liknande på högskola eller universitet med minst 1,5 år kvar
 • Har goda kunskaper i Svenska, då daglig kontakt sker via telefon och mejl
 • Har tidigare erfarenhet av arbete i Officepaketet, gärna i Excel
Det är vidare meriterande om du har erfarenhet av logistikarbete eller har arbetat inom återvinningsbranschen eller transportbranschen.
För att passa i den här rollen ser vi att du är strukturerad, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga.

Övrig information
 • Start: Introduktionen börjar omgående
 • Omfattning: Extra vid behov tillsvidare samt heltid under perioden 17/12 4/1 ( ej röda dagar)
 • Placering: Solna Business Park
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Svenska Förpacknings- och tidningsinsamlingen ABs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
 • Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork