Studerande administratör inom hållbarhet!

Studerande administratör inom hållbarhet!

Är du i slutfasen av dina studier och söker ett meriterande extrajobb innan du tar examen? Till Rikshem söker vi nu en student till deras hållbarhetsteam. Trivs du i en administrativ roll och tycker om att få ta eget ansvar? Om du dessutom är tillgänglig för att börja omgående kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget

Vi söker nu en administratör på deltid till Rikshems hållbarhetsteam. Rikshem har på kort tid vuxit till att bli ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. De fortsätter att växa och söker därför nu dig som vill vara med på denna spännande resa.

Du kommer att vara anställd hos Academic Work och arbeta som konsult hos Rikshem. Starten är omgående och uppdraget kommer som minst att pågå fram till jul, med goda chanser till förlängning efter detta. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I rollen hos Rikshem kommer du att arbeta på deras kontor på Vasagatan där du stöttar kollegorna i hållbarhetsteamet. I detta team arbetar de med strategiska energi- och miljöfrågor, energiuppföljning samt frågor inom social hållbarhet.

Som administratör kommer du att stötta upp med varierade delar såsom att uppdatera inställningar i interna system, analysera och jämföra listor i Excel samt uppdatera fastighetssystemet. Du kommer även att ha viss kontakt med energibolag.

Vi söker dig som
  • Studerar en eftergymnasial utbildning och tar examen tidigast i juni 2020
  • Har goda kunskaper i Excel
  • Har mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift
Det är meriterande om du studerar en utbildning med inriktning mot energi och miljö, och/eller har tidigare erfarenhet inom detta område.

Som person är du noggrann och ansvarstagande. Du har ett serviceinriktat tänk och arbetar bra i både grupp och självständigt.

Övrig information
  • Start: Omgående, till och med jul, med chans till förlängning
  • Omfattning: Deltid, ca 8-10 timmar/vecka, kontorstider
  • Placering: Vasagatan, Stockholm
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Rikshems önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se