Studerande Sales Support till en svensk storbank

Studerande Sales Support till en svensk storbank

För dig som är student idag och studerar på en kvantitativ utbildning finns möjligheten till ett deltidsjobb med tillhörande sommarjobb på en Svensk storbank! Här kommer du sitta i centrala Stockholm, mitt i finansdistriktet runt Kungsträdgården. Arbetet ställer krav på detaljfokus och siffror, vilket innebär att du som söker behöver vara noggrann, affärsmässig och flexibel. Låter detta som en roll för dig? Sök idag, löpande urval råder!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Sales Support för vår kunds räkning. I rollen kommer du att arbeta tre heldagar både den andre och tredje veckan varje månad. Utöver detta kan det även tillkomma arbetspass vid sjukdom och semester. Vidare kommer du här att arbeta heltid under sommaren, mellan midsommar och första veckan i augusti. Här finns det verkligen möjlighet att lära sig mycket för rätt person och därför söker vi dig som kan starta i maj och arbeta året ut, därför tar du som tidigast examen våren 2020.

I denna roll kan du förvänta dig ett spännande arbete med processer relaterat till static data, värdering och klassificering av värdepapper som används för portföljmodellering, legal rapportering och olika riskbedömningar, samt portföljstrukturer och viss del i projektarbete då avdelningen är i en förändringsfas.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på deltid.

Arbetsuppgifter

Som Sales Support kommer du arbeta med att avlasta avdelningen med uträkningar för olika ersättningar för företagets kunder. Detta innebär att se över olika fondinnehav och utifrån olika upplägg räkna ut ersättningar som ska betalas ut till företagets kunder på kvartalsbasis. Du kommer att arbeta mycket i Excel och här är det viktigt att du har ett öga för detaljer.

Tjänsten passar dig som vill få inblick i bankbranschen och lära dig mycket om bankens processer. Du som söker studerar idag på en ingenjörsutbildning eller en tydlig finans-inriktning på din ekonomiutbildning, med tillhörande matematiska kurser. Utöver det här har du ett starkt finansintresse och vill få inblick i det i ditt extrajobb.

Vi söker dig som
  • Studerar en ekonomisk utbildning eller en ingenjörsutbildning på minst 50% på högskola eller universitet och tar tidigast examen våren 2020
  • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
  • God datorvana med goda kunskaper i Excel
  • Är familjär med programmeringsspråk som C++ och Python.
Det är meriterande om du:

* Tidigare arbetat i en liknande roll.

Som person är du noggrann och strukturerad, du trivs att arbeta detaljfokuserat och lämnar inte något åt slumpen. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett positivt förhållningssätt. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna vid denna rekryteringsprocess.

Tjänsten är säkerhetsklassad och Academic Work kommer därför att genomföra en kredit- och registerkontroll på kandidater aktuella för tjänsten.

Övrig information
  • Start: Omgående, Maj 2019
  • Omfattning: Dagligen bankdag 1-7 varje månad samt heltid i sommar mellan midsommar och första veckan i augusti. Ca 30-40 h/månad.
  • Placering: Centrala Stockholm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och bankens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på skrivteammailen@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se