Studerande Projektkoordinator inom fastighetsbranshcen

Studerande Projektkoordinator inom fastighetsbranshcen

Studerar du med byggteknisk inriktning och lockas av projektledning? Vi söker nu en Projektkoordinator till företaget Atermon. Atermon förädlar outnyttjade ytor hos bostadsföreningar genom att förvandla bi-ytor till bostäder. Vill du ta del av projekten, från bygglov till inflyttning, och ansvara för dialogen med bostadsförening och entreprenörer är det här tjänsten för dig!

Motivera varför du lockas av tjänsten och sök så snart som möjligt. Planerat startdatum är i slutet av januari.

Information om uppdraget

Atermon erbjuder bostadsföreningar förädling av outnyttjad yta. Det betyder att de hjälper dem med renoveringen från bi-yta till bostäder. Exempelvis kan ett vindsförråd förvandlas till ett flertal lägenheter där Atermon asvarar för hela processen, från projektering och bygglovsansökan till försäljning och inflytt. Genom att samarbeta med entreprenörer som utför arbetet ser de till att bostadsföreningarna kan utnyttja sina tidigare outnyytjade ytor på ett mer effektivt sätt.

Här kan du läsa mer om Atermon samt deras pågående och avslutade projekt.

Då Atermon har som ambition att växa och ta sig an fler projekt behöver de nu stöttning i deras arbete med projektledning. Därför söker de nu en student inom byggteknik som vill axla rollen som samordnare mellan de olika aktörerna inom projektet. Atermon består och drivs idag av två personer som också grundat företaget. Du kommer arbeta i nära samarbete med dem och ta del av deras ambition och vision för företagets framtid.

Du erbjuds ett flexibelt arbete där du kan arbeta hemifrån till viss del och sedan planera in möten med föreningar samt entreprenörer utifrån ditt schema i skolan.
Du får även meriterande erfarenhet och ett stort ansvar över ditt egna arbete. I rollen får du ta del av ett byggprojekt från start till mål där du är involverad i samtliga av projektets delar.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Arbetsuppgifter

Som Projektkoordinator förväntas du samordna och föra kommunikationen mellan de olika aktörerna i projektet, så som entreprenörer, kommun och bostadsförening. Du kommer exempelvis följa upp tidsplaner mellan föreningen och entreprenören samt hålla föreningen uppdaterad i hur arbetet går.

I det inledande projektet kommer bygglovsprocessen vara avklarad. Din roll kommer vara att delta på byggmöten, hålla bostadsföreningen uppdaterad och ha nära dialog med entreprenörer för att säkerställa att arbetet utförs enligt plan.

Kundkontakten sker både över telefon och via mail. Du kommer därför kunna arbeta till viss del hemifrån och även kunna anpassa möten så att de passar med din skola. Du förväntas arbeta cirka 10 h/vecka.

Vi söker dig som
  • Pågående eftergymnasial utbildning inom bygg, anläggning eller liknande.
  • Goda kunskaper i engelska och svenska då kommunikation sker på båda språken.
  • Goda kunskaper i Officepaketet
Det är meriterande om du tidigare har arbetat med att leda projekt.

För att trivas i rollen ser vi att du är intresserad av byggbranschen och gärna vill utvecklas inom projektledning. Rollen kräver att du är strukturerad i ditt arbetssätt samt hat god kommunikativ förmåga både muntligt och skriftligt då du kommer ha kontakt med flera olika personer. Du kommer att få en introduktion till arbetet men kommer därefter att arbete självständigt i rollen vilket ställer krav på att du är självgående.

Övrig information
  • Start: Januari/feburari
  • Omfattning: Deltid
  • Placering: Stockholm, Solna samt arbete hemifrån.
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Atermon önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se