Studerande Leasing Advisor till Autolease!

Studerande Leasing Advisor till Autolease!

För dig som är studerande och nyfiken på ett jobb där du vid sidan av studierna får möjlighet att kombinera din kommunikativa förmåga med din ekonomiska förståelse finns nu chansen att söka tjänsten som Leasing Advisor på Autolease. Autolease är ett affärsområde inom DNB Bank vars fokus är operationell billeasing mot företagskunder. Sök uppdraget redan idag, vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Autolease är ett av fyra affärsområden inom DNB Finans, som är ett av Nordens ledande finansbolag. Autolease är en av de främsta aktörerna inom operationell billeasing och med fokus på det hållbara och gröna leasingalternativet. De finns representerade i Sverige, Norge och Danmark och hanterar och finansierar drygt 50 000 fordon.

Nu söker Autolease i Stockholm förstärkning av en studerande Leasing Advisor som under våren kan arbeta deltid ca 1-2 dagar i veckan och därefter heltid under sommaren. I rollen kommer man ge stöd till avdelningen Quotation and Implementation och tillhöra ett team om ca sju personer inklusive en engagerad teamleader. Teamet präglas av positivitet, högt i tak och hängivenhet till arbetet. Här är skratt en naturlig del av vardagen och att man har roligt på jobbet ses som en självklarhet!

Du erbjuds
 • Ett roligt och utmanande extra- och sommarjobb på en arbetsplats med stort engagemang, driv och öppenhet.
 • En flexibel tjänst där du kan anpassa arbetsdagarna efter dina studier, exempelvis genom att ibland arbeta hela dagar, halvdagar samt heltid under sommaren.
 • Chansen att växa i en roll på ett företag som efter avslutade studier erbjuder stora möjligheter till arbete på heltid.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande..

Arbetsuppgifter

Som Leasing Advisor kommer dina arbetsuppgifter framförallt innefatta:
 • Hantering av frågor och support gällande operationell billeasing mot företagskunder både genom telefon och mail.
 • Mottagande av offerförfrågningar.
 • Upprättande av leasingavtal.
Vi söker dig som
 • För närvarande studerar på högskola/universitet inom för tjänsten relevant inriktning, exempelvis ekonomi eller finans och har minst 1,5 år kvar av dina studier.
 • Har viss erfarenhet av arbete inom kundtjänst tidigare och således erfarenhet av att möta och kommunicera med kunder.
 • Har goda kunskaper i Office-paketet.
 • Goda kunskaper i svenska och gärna engelska språket, i såväl tal som skrift då kundkontakt kan förekomma på båda språken.
Det är meriterande om du:
 • Har arbetat inom B2B
 • Har körkort och/eller intresse för bilar
Vi söker dig som är positiv, serviceinriktad och ansvarsfull och som har förmågan att skapa förtroende, arbeta affärsmässigt samt leverera förstklassig kundservice. Du trivs i ett högt tempo och är en lagspelare inriktad på det gemensamma resultatet. Du är bra på att kommunicera både i tal och skrift samt är strukturerad. Slutligen ser vi gärna att du är prestigelös och har en genuin vilja och nyfikenhet för att lära dig nya saker

Övrig information
 • Start: Januari
 • Långsiktighet: Initialt sex månader men där planen är att det blir långsiktigt.
 • Omfattning: Deltid ca 1-2 dagar i veckan under terminerna och heltid under sommaren.
 • Placering: Regeringsgatan 59
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Autoleaseär en del av norska DNB Bank, Nordens näst största bankkoncern. Total äger de över 400.000 fordon vilket gör dem till marknadens största finansiär av fordon. I Sverige administrerar och leasar de ut mer än 40.000 bilar samt köper in över 9.000 nya bilar varje år.