Studerande KYC Medarbetare till Sveriges största storbank med chans till sommarjobb!

Studerande KYC Medarbetare till Sveriges största storbank med chans till sommarjobb!

När man som kund pratar med dig är du den som sprider energi i samtalet, samt ger goda råd. Det här är en erfarenhet som du har med dig från ditt tidigare jobb, och idag vill du gärna ge dig i in i bankvärlden, där chansen nu finns att arbeta på ett helt nytt KYC-center hos en av Sveriges största banker. Du som söker är lösningsorienterad, kommunikativ och prestigelös. Är det här du - eller din granne? Skicka in din ansökan eller tipsa din vän, granne eller kusin. Vi söker 10 KYC medarbetare som kan starta omgående! Välkommen in med din ansökan redan idag och glöm inte skicka med ditt personliga brev.

Information om uppdraget

Academic Work söker 10 KYC medarbetare till en av Sveriges största banker, då banken just nu håller på att bygga ett helt nytt team där man ska arbeta för ett KYC-Center. Banken håller till i moderna lokaler i Arenastaden och du kommer förväntas starta omgående, senast 1 april och därefter jobba på banken fram tills oktober 2019. Du som student förväntas kunna arbeta 3 dagar i veckan samt under sommaren. I teamet kommer man arbeta 8.00-20.00, vilket innebär att ni tillsammans kommer ha ett rullande schema för att täcka upp arbetspassen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Banken kräver utdrag ur belastningsregister, därför kommer vi be dig att beställa detta om du blir aktuell för en intervju här .

Arbetsuppgifter

I rollen som KYC medarbetare förväntas du komma in och tillsammans med din chef samt nya kollegor bygga upp ett nytt KYC-center. Ni kommer göra KYC genomgångar (Know your customer) av bankens kunder enligt reglerna för AML (Penningstvättslagen) med kvaltiet och service i världsklass.

Rollen kommer innebära:
 • Att ta ansvar för att göra KYC-genomgångar med kvalitet och enligt arbetsinstruktion
 • Följa processer och instruktioner samt inhämta information, analysera, dokumentera och arkivera arbetet allt med hög kvalitet
 • Kontakta kunder, via brev, e-post och/eller telefon och på ett professionellt säkerställa att frågor besvaras korrekt och inom överenskommen tid
 • Ta ansvar för den egen utveckling av nödvändig kompetens för att säkra förståelse för uppdraget
Tjänsten passar dig som har en examen inom ekonomi eller som har arbetat inom servicesektorn och är bra med att ta kunder och ge toppklass service. Du som söker vill ge dig in i en ny bransch och ser det här som en fantastisk möjlighet. Det här är en ovärderlig möjlighet för dig som har erfarenhet inom servicebranschen att få in foten i bankvärlden och att samla på dig fantastisk erfarenhet.

Vi söker dig som

Vi söker en junior person som är studerar på Universitet/Högskola och har du arbetat inom servicesektorn och är van vid att arbeta med kunder
* Du kan kommunicera obehindrat på svenska & engelska, då det är i de språken kommunikationen sker.

Som person beskriver du dig själv lösningsorienterad och har lätt för att prioritera uppgifter, samt har lätt för att sätta dig in i nya uppgifter. Din personlighet präglas av att du är kommunikativ, något som märks i din dialog med kunder och kollegor. Att samarbeta samt agera lagspelare är något du värderar högt, samt som kommer naturligt för dig. Du är nyfiken och klarar av att hålla många bollar i luften.

Övrig information
 • Start: Omgående, med fördel 1 april
 • Omfattning: Deltid, du kan arbeta 3 dagar i veckan samt under sommaren
 • Placering: Arenastaden, Solna
 • Övrigt: För denna process kommer du genomgå en kreditkontroll samt lämna in ett utdrag ur belastningsregistret.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)