Studerande IT-Support på deltid till stor livsmedelskoncern

Studerande IT-Support på deltid till stor livsmedelskoncern

Är du studerande och har ett brinnande intresse för IT och tekniska problem? Till vår kunds härliga team i service desk söker vi en person som kommer att arbeta med IT-administration. Ta chansen att få in foten i en stor koncern i livsmedelsbranschen och samtidigt få värdefull erfarenhet inom IT!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kundens räkning en Service Desk administratör på deltid till deras kontor på Kungsholmen. Du kommer att arbeta med IT-administration av användarkonton, enklare datorinstallationer samt support av applikationer och system mot verksamheten i de nordiska länderna. Du erbjuds en trevlig arbetsplats där du får samarbeta med mycket skickliga kollegor och vara en del av en stark teamkänsla. Som Service Desk administratör kommer du att vara en del av IT-avdelningen och ha en nära relation till användarna.

Arbetsuppgifter

Som Service Desk Administratör kommer du att supportera företagets användare i IT-relaterade frågor via telefon och mail som hanteras med ett ärendehanteringssystem. Vidare kommer du att felsöka i system, hårdvara och nätverk tillsammans med övriga team på IT-avdelningen och även externa leverantörer.

Du kommer till exempel att:
  • Vara involverad i olika IT-relaterade projekt och utrullningar vid behov
  • Hantera beställningar och installationer av mjukvara och hårdvara samt mobiltelefoner och hantera användarrättigheter
  • Hantera leveranser av kommunikationslösningar (telefoni och data)
Tjänsten innebär en stor del personlig service gentemot användarna. Du kommer att introduceras av dina kollegor och kan vara självgående efter några veckor.

Vi söker dig som

Vi söker sig som är studerande inom relevant område och har minst ett år kvar av dina studier. Vi ser även att du har tidigare erfarenhet från en liknande roll sen tidigare. Vi tror att du i grund och botten är en social och utåtriktad person som har ett problemlösande samt logiskt tankesätt. Du har hög arbetsmoral, kan hantera stress, är noggrann och trivs med samarbete i grupp. Eftersom arbetet innebär mycket personlig kontakt, är det krav på goda kunskaper både i svenska och engelska. Personligt intresse för datorer, flitighet och en vilja att lära dig mer kommer du komma långt på, nu är det upp till dig att visa att det är dig vi söker.

Förutom detta är det meriterande med kunskap i systemen Office 365, Powershell och SAP samt en förståelse för restaurangbranschen och ekonomi. Har du tidigare erfarenhet från liknanden arbeten är det självklart ett stort plus.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: 3 dagar i veckan
  • Placering: Kungsholmen
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en koncern inom livsmedelsbranschen med drygt 15 000 anställda, ett familjeföretag som grundades i slutet på 1800-talet och som idag har verksamhet i åtta länder. De har många välkända varumärken under sig och behöver nu utöka sin IT-avdelning som supporterar personer i Sverige samt Norden.