Studerande HR-assistent på deltid till konsultbolaget Addima

Studerande HR-assistent på deltid till konsultbolaget Addima

Är du en relationsskapande person precis i början av din HR-karriär? Är du ansvarstagande och trivs i att arbeta mot uppsatta mål i ett högt tempo? Då kan vi ha jobbet för dig! Vår kund Addima söker en HR-assistent på deltid till deras VD. Låter det spännande? Läs vidare och skicka in din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Addimas räkning en HR-assistent på deltid. Addima är ett entreprenörsdrivet privatägt svenskt kunskapsföretag som arbetar med att erbjuda konsulter, vidareutbildning, it- och helhetslösningar. Deras kunder är alltifrån små till stora privata bolag och även inom offentlig verksamhet.

Som HR- assistent får du en viktig roll i att stötta Magnus som är företagets VD. Du kommer dels att agera HR-stöd för företagets konsulter och på kreativa sätt få dem att känna sig som en del av Addima. Magnus planerar att lägga stort fokus på affärsutvecklingen och du kommer därför även att få möjligheten att avlasta honom i samtliga delar av det interna rekryteringsarbetet.

För rätt person finns det alla möjligheter för både personlig och arbetsmässig utveckling samtidigt som du får samla meriterande erfarenhet och vara med på en spännande resa. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Addima. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig fram tills att du tar examen. Det finns även möjligheten att gå in i rollen på heltid efter att du är klar med dina studier, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Rollen är på 10%-50% där du som HR-assistent kommer du få ta ett stort ansvar över HR-arbetet och arbeta med allt från rekryteringsprocesser till utveckling av deras introduktionsprogram och rutiner. Utöver det kommer du till exempel att:
 • Hantera personalärenden av olika karaktär
 • Arbeta med medarbetarenkäter
 • Sätta strukturer och arbetssätt för HR-arbetet
 • Arbeta med Employer Branding, framförallt via sociala medier
 • Arbeta med utrullning och implementering av HRIS, LMS, policys, compensation
Tjänsten passar dig som trivs att arbeta i ett högt tempo där du har förmågan att självständigt organiserar samt prioriterar ditt arbete.

Vi söker dig som
 • Har en pågående utbildning på högskola eller universitet inom relevant område
 • Har en mycket god administrativ förmåga
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Vi söker dig som är en duktig relationsbyggare och orädd för att ta kontakt med människor. Du trivs med att jobba i ett högt tempo och drivs av att jobba mot uppsatta mål. Grundläggande för att du ska trivas hos Addima är ditt intresse för människor och relationer samt att du har förmågan att bjuda på dig själv och bidra till en god stämning på kontoret.

Dina personliga egenskaper är för den här rollen av stor vikt där vi sätter högt värde på social kompetens, samarbetsförmåga, flexibilitet, servicevilja och lojalitet. Vidare har du som individ en stor vilja att lära nytt och kontinuerligt utveckla din kompetens. Du en person med höga kvalitetskrav och god förmåga att självständigt organisera och prioritera ditt arbete.

Övrig information
 • Start: Oktober
 • Omfattning: Deltid, 1-3 dagar i veckan
 • Placering: Borgarfjordsgatan 12, Kista
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Addimas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, HR & Personal
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Addima beskriver sig som nedan:

Addima är ett entreprenörsdrivet privatägt svenskt kunskapsföretag. Våra kunder är alltifrån små till stora privata bolag samt offentlig verksamhet. Vi erbjuder konsulter, vidareutbildning, it- och helhetslösningar.

Vår affärsidé är att skapa förmåga och framgång för våra kunder. Detta sker utifrån beprövad metodik, innovativa verktyg och kundunik anpassning.

Vår målsättning är att bli ett av de mest uppskattade kunskapsföretagen i Sverige. Ambitionen är att vara mer än ett bra ställe att arbeta på, vi vill vara det mest inspirerande, utvecklande och omhändertagande företaget du någonsin haft anställning hos.

Vår övertygelse är att behandla våra medarbetare med en mycket stor omsorg, erbjuda utvecklande arbetsuppgifter och skapa bra balans mellan arbetet och fritid och på så sätt bli ännu bättre i att åstadkomma ett fantastiskt värde för våra kunder.

Som medarbetare hos oss har du en unik möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV och få en utvecklande karriär samtidigt som du får stöd och vägledning från din närmaste chef. Dessutom erbjuder vi dig skräddarsydd vidareutbildning för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll hos oss.