Studerande HR-administratör till internationella Equinix

Studerande HR-administratör till internationella Equinix

Hos Equinix kommer du ha möjligheten att få arbeta med brett HR-arbete på nordisk nivå. Vill du arbeta på ett globalt företag med HR så är det här verkligen tjänsten för dig! Du kommer ha kontakt med kollegor utanför Sveriges gränser för olika typer av frågor samt koordinering i HR-systemet. Är det här tjänsten för dig? Ansök redan idag, vi går igenom ansökningarna löpande.

Information om uppdraget

Till Equinix söker vi nu en nordisk HR-administratör på deltid som ska avlasta Mia som är HR-ansvarig över norden. Mia kommer vara ansvarig för introduktionen och kommer även vara din närmsta chef. Du kommer att arbeta från kontoret i Sköndal och vi söker dig som är väldigt självgående i ditt arbete då Mia reser en hel del i arbetet.

Equinix är ett av de största växande datacenterbolagen, vilket ökar anslutningen mellan kunder över hela världen. Därför söker de alltid kreativa och visionära människor som kan hjälpa dem att uppnå sitt mål - global sammankoppling..

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Equinix. Uppdraget kommer att vara på deltid och inledningsvis sträcka sig fram till och med oktober.

För slutkandidaten i denna rekryteringsprocess kommer en gedigen bakgrundskontroll utföras av Equinix leverantör.

Arbetsuppgifter

Som nordisk HR-administratör kommer du arbeta med att avlasta HR-chefen i det dagliga arbetet. Denna tjänst är för dig som vill arbeta med HR operativt, arbetsuppgifterna kommer variera från högt till lågt och därför är det viktigt att du har en prestigelös inställning till arbetet.

Du kommer till exempel att:
 • Hantera medarbetare i vårt HR system
 • Skriva anställningsavtal
 • Organisera olika event/möten
 • Arbeta med personalhandboken
 • Arbeta med företagets kultur
 • On- och offboarding
 • Arbeta med uppgifter inom arbetsmiljö
 • Hantera och svara på personalfrågor
Tjänsten passar dig som vill arbeta på ett globalt företag i en spännande bransch. I den här tjänsten kommer du verkligen få möjligheten att få en inblick i olika delar av HR och få lära dig väldigt mycket längs vägens gång! Det finns även möjlighet att driva egna projekt efter intresse och behov.

Vi söker dig som
 • Studerar PA, PAO, organisation eller liknande på högskola eller universitet med minst ett år kvar av studierna
 • Minst ett års erfarenhet av administrativt arbete sedan tidigare
 • Har lätt för att sätta sig dig in i olika system
 • Brinner för HR-frågor
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, engelska är koncernspråket hos Equinix
Det är meriterande om du
 • Arbetat med HR sedan tidigare
 • Arbetat i HR-system sedan tidigare, gärna Workday
 • Förstår finska
De personliga egenskaperna kommer att väga tungt vid denna rekrytering och därför önskar vi att du i din ansökan motiverar för varför just du passar för tjänsten. Som person är du självgående och strukturerad i ditt arbete då du kommer avlasta HR-chefen men också ha dina egna ansvarsområden. Du måste ha ett brinnande intresse för administration och kommunikation, struktur, noggrannhet och effektivitet samt vara otrolig service minded. Då Equinix ansvarar för hanteringen av persondata och kommunicerar med olika roller inom bolaget ser vi därför att du har en hög integritet. Vidare gillar du även att arbeta i en mycket dynamisk miljö där förutsättningar och behov ständigt förändras.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 2 - 3 dagar i veckan, fram till mitten av juni och sedan är det start i mitten av augusti igen.
 • Placering: Sköndal
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Equinix önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Då det är viktigt med engelska i denna roll, ber vi dig skicka in ditt personligabrev på engelska.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Equinix is the one of the largest growing data center companies, growing connectivity between clients worldwide. Thats why they're always looking for creative and visionary people who can help them achieve their goal - global interconnection. With over 190 data centers in over 24 countries spanning across 5 continents, they are home of the Cloud, supporting over 1000 Cloud and IT services companies that are directly engaged in technological innovation and development. They are passionate about further evolving the specific areas of software development, software and network architecture, network operations, and complex cloud and application solutions.