Studerande Fullstack-utvecklare till Adilimo

Studerande Fullstack-utvecklare till Adilimo

Nu söker vi efter en student som är ute efter ett utmanande och flexibelt extrajobb som fullstack-utvecklare. Hos Adilimo kommer du att arbeta ungefär 10 timmar i veckan där du kommer få chansen att redan under studietiden, arbeta extra med programmering. Eftersom Adilimo är ett mindre företag så kommer din åsikt alltid att räknas. Vi söker därför efter en person som tycker att det är roligt och har lätt för att komma med egna tankar och idéer. Låter detta som något för dig? Läs vidare och ansök redan idag!

Information om uppdraget

Adilimo utvecklar och skräddarsyr webbaserade databaslösningar till små och medelstora företag. Idag arbetar de brett utifrån kundens behov där de bla. har utvecklat ett webbaserat säkerhetssystem för hotellbranschen. I rollen som Fullstack-utvecklare kommer du att arbeta nära en senior utvecklare vilket gör att du kom mer ges goda möjligheter att utvecklas i rollen.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
 • Utveckla och förvalta webbaserade plattformar.
 • Både skriva och testa din egen kod.
 • När du har blivit mer bekväm i din roll kommer du även få chansen att delta i möten med kund.
Tjänsten passar dig som vill starta din karriär och få möjlighet att få en bred erfarenhet redan under studietiden.

Vi söker dig som
 • Studerar IT högskola eller universitet och har minst ett 1,5 kvar av dina studier
 • Har mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
 • Har kunskaper i back-end utveckling i ASP.NET Core (C# och Razor) samt Entity Framework.
 • Har kunskaper i front-end utveckling i HTML/CSS, JavaScript, jQuery och Bootstrap 4.
Det är meriterande om du även har kunskaper inom ASP.NET WebForms, VB.Net och/eller Azure. Adilimo arbetar i Visual Studio.

Som person är du engagerad, initiativtagande och har en god samarbetsförmåga. Vi ser också att du som person är stark kommunikativt då mycket av den interna kommunikationen sker på distans. Eftersom rollen kommer innebära mycket frihet under ansvar ser vi också att du är en person som har ett självgående och strukturerat arbetssätt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, Flexibelt schema
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Adilimos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se