Studerande Contracting Specialist Assistant till Ework

Studerande Contracting Specialist Assistant till Ework

Jobba hårt - skratta hårdare genomsyrar kulturen på en av Europas marknadsledande konsultförmedlare inom IT och Teknik. När du kliver in på Ework, i centrala Stockholm, slås du av en framåtlutande arbetsmiljö med stark entreprenörmässig anda. Öppna landskap varieras med tysta rum, där du istället för en fast plats väljer den arbetsplats som för dagen matchar ditt arbete. På Ework längtar drivna kollegor efter måndag och nu har du chansen att bli del av gemenskapen. Är du student och vill arbeta 21-23e varje månad, i början på månader och extra vid behov? Få meriterande erfarenheter inom kontrakt och kundkontakt - sök tjänsten idag!

Information om uppdraget

Idag arbetar Nadija via Academic Work som Contracting Specialists Assistant på Ework Group vid sidan av sina studier. Nadija tillsammans med flera heltidskonsulter via Academic Work kommer bli dina nära kollegor, tillsammans med 13 andra i Contracting & Onboarding-teamet. Som Contracting Specialist Assistant spelar du en viktig roll i kontrakteringen mellan Ework och kunder samt leverantörer.

Du erbjuds
 • En unik erfarenhet inom kontraktering från ett företag i framkant inom konsultbranschen redan under studierna
 • Ett aktivitetsbaserat kontor med högt i tak och bra social samhörighet
 • En fot in på Academic Work genom ett kvalificerat extrajobb, där du efter studierna har möjlighet att fortsätta din karriär på heltid via Academic Work
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
 • Administrera Ework Groups konsulters tidrapportering, inklusive hantering av utlägg och andra ersättningar.
 • Förlänga redan existerande avtal
 • Följa upp ärenden, exempelvis påminna om t.ex. avsaknad av avtal eller annan saknad information.
 • Supportera kunder, konsulter och kollegor via Ework Groups ärendehanteringssystem
Vi söker dig som

Då vi förväntar oss många ansökningar kommer din motivering till Ework och rollen att tas i beaktning, i ditt personliga brev.

Kraven för tjänsten är att du...
 • Har erfarenhet av service och viss administration sedan tidigare
 • Är student på högskola eller universitet med minst 1 år kvar
 • Har möjlighet att arbeta deltid första veckan i varje månad samt vid behov, där det alltid finns behov 21-23 varje månad. Eftersom ni är flera studenter som delar rollen kommer det finnas viss möjlighet till flexibilitet vid obligatoriska skolmoment eller liknande.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift, då du kommer kommunicera med kunder och konsulter på båda språken
Som person är du...
 • Serviceinriktad
 • Noggrann
 • Självgående
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid under första veckan av varje månad + vid behov (alltid 21-23 varje månad)*
Placering: Mäster Samuelsgatan i centrala Stockholm

* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemålet från Ework är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se