Studerande Contracting Specialist Assistant till Ework Group!

Studerande Contracting Specialist Assistant till Ework Group!

På bästa adress i centrala Stockholm tar du hissen upp till Ework Group, en av Europas marknadsledande konsultförmedlare inom bland annat IT och Teknik. När du kliver in på kontoret slås du direkt av en framåtlutande och härlig arbetsmiljö, med en stark entreprenörmässig företagskultur. Öppna landskap varieras med tysta rum där du istället för en fast plats väljer den arbetsplats som för dagen matchar ditt humör och din arbetsuppgifts karaktär. På Ework längtar drivna kollegor efter måndagarna och nu har du chansen att bli del av gemenskapen. Om du är student med administrativ erfarenhet och kan arbeta deltid första veckan i månaderna + vid behov sök tjänsten idag och få meriterande erfarenheter som Contract Specialist Assistant!

Information om uppdraget

Idag arbetar Tomas via Academic Work som Contract Specialist Assistant och beskriver tjänsten som ett perfekt extrajobb vid sidan av studierna som känns meriterande inför framtiden. Ylva, som är ny Contract Specialist på heltid via Academic Work, berättar hur hon under sin första dag blev inbjuden till företagets Luciatåg och att hon redan efter första dagen kände sig inkluderad av sina kollegor.

I rollen som Contract Specialist Assistant kommer du att tillhöra avdelningen Contracting & Onboarding. Avdelningen arbetar med uppdragskontraktering av kunder och leverantörer samt ser till att varje uppdrag får en bra start genom en professionell onboardingprocess. Som Contract Specialist Assistant kommer du att stötta dina kollegor i deras arbete. Det kommer främst röra sig om förmiddagar den första veckan i månaden, då det är dags för tidrapportering och är extra mycket att göra. Vidare finns behov 21-23 varje månad då arbetsbelastningen är extra hög.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Ework Group. Uppdraget kommer att vara på deltid och behovet är löpande.

Arbetsuppgifter

Huvudsakligen kommer du att arbeta med Ework Groups konsulters tidrapportering, vilket även innebär hantering av utlägg och andra ersättningar.

Vidare kommer du att...
 • Förlänga redan existerande avtal
 • Följa upp ärenden, exempelvis påminna om diverse, tex avsaknad av avtal eller annan saknad information.
 • Supportera kunder, konsulter och kollegor via Ework Groups ärendehanteringssystem
Tjänsten passar dig som redan under studierna vill få meriterande erfarenheter av kontrakt och avtal, vilket kommer underlätta din karriär för framtiden oavsett vilken bransch du söker dig mot.

Vi söker dig som
 • Har administrativ erfarenhet sedan tidigare
 • Är student på högskola eller universitet
 • Har möjlighet att arbeta deltid första veckan i varje månad samt vid behov, där det alltid finns behov 21-23 varje månad. Eftersom ni är flera studenter som delar rollen kommer det finnas viss möjlighet till flexibilitet vid obligatoriska skolmoment eller liknande.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift, då du kommer kommunicera med kunder och konsulter på båda språken
Som person är du serviceminded, du sätter kunderna i första hand och tycker det är kul att hjälpa till. Vidare är du är noggrann och har ett öga för detaljer, samtidigt som du är van att arbeta i bitvis stressiga situationer. För att trivas i rollen tror vi att du gillar att arbeta på en resultatinriktad arbetsplats med mycket driv och högt tempo, i en arbetsgrupp där alla värnar om varandra och värdesätter god gemenskap.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid under första veckan av varje månad + vid behov (alltid 21-23 varje månad)
 • Placering: Centrala Stockholm, Mäster Samuelsgatan
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ework Groups önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan starten 2000 har Ework Group lett en utveckling som stöpt om den nordiska konsultmarknaden. Idag är Ework Group marknadsledare i segmentet konsultmäklare och en av de ledande konsultleverantörerna på konsultmarknaden med nära 8 000 konsulter på uppdrag. Företaget växer snabbt och omsätter idag mer än 7 miljarder med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen och England. Ework erbjuder konsulter främst inom IT, telekom, teknik och verksamhetsutveckling. Bolagets aktier är noterade på Nasdaq OMX Stockholm.