Studerande Business Controller till Marioff

Studerande Business Controller till Marioff

Om du har ett stort intresse för affärsutveckling och vill vara med att hjälpa ett företag i en het marknad att växa är detta tjänsten för dig. Här får du möjligheten att successivt växa in i rollen som Business Controller med start redan under sista året av dina studier. Då du erbjuds en stark utvecklingskurva kommer dina affärskunskaper och ledarskapsförmåga växa enormt hos Marioff. Välkommen in med din ansökan redan idag, vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Information om uppdraget

Marioff är ett globalt ledande företag, med ett innovativt och modernt sprinklersystem HI-FOG. Till deras kontor i Kista söker vi nu en Junior Business Controller som ska stötta upp ca 2 dagar i veckan parallellt med studier. Som organisation är Marioff ett dotterbolag till en större Finländsk koncern. Här kommer du att arbeta tillsammans med den nuvarande Business Controllern, som först kommer ha en omfattande introduktion med dig . Därefter kommer du att stötta honom och successivt jobba mot att ta bli mer självständig. Vi ser här till att ta in en person som kan arbeta deltid under sitt sista studieår, och som därefter vill gå in på heltid och axla rollen som Business Controller efter studierna.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Marioff. Uppdraget kommer att vara på deltid och löpa på tillsvidare.

Arbetsuppgifter

I rollen som Junior Business Controller kommer du till en början stötta upp en i bredd av uppgifter för att en bred förståelse för det ekonomiska flödet. Detta kommer att innefatta:
  • Löpande bokföring och kontoavstämningar
  • Fakturering och kontering
  • Leverantörsreskontra
  • Diverse rapportering.
Här får du goda möjligheter att utvecklas och kommer på sikt att ha en bred kompetens i ett projektdrivande företags redovisning, prognostisering och bokslutsarbete. Du får möjlighet att lära dig att praktisera dina Excel kunskaper. Du kommer även att lära dig årsbokslut i praktiken.

Tjänsten passar dig som vill vidare i karriären. Du kanske har arbetat med reskontrahantering tidigare och pluggar vidare. Du är engagerad i ditt arbete och gillar när det svänger.

Vi söker dig som

* Du läser sista året av din ekonomiutbildning på universitetet eller högskolan

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom affärssystemet Visma, då Marioff i dagsläget arbetar i det systemet. Vi ser gärna även att du har ett teknikintresse.

Som person triggas du av utmaningar och har en vilja att lära. Du är prestigelös, flexibel och har en positiv grundinställning. För att vara rätt person för rollen trivs du bra med att arbeta självständigt med stort ansvar. Vidare ska du kunna bidra med egna initiativ och infallsvinklar, sätta din egna prägel på ditt arbete samt arbeta kvalitetssäkrat. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: ca 16 h/v
  • Placering: Kista, Stockholm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Marioffs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Marioff här.