Studerande Admin Assistant till ett skandinaviskt produktionsbolag

Studerande Admin Assistant till ett skandinaviskt produktionsbolag

Vill du som studerar ha ett extra jobb bredvid studierna? Nu får du chansen att arbeta på ett skandinaviskt företag som producerar poddar och radio. De behöver nu en allsidig, alert och snabbtänkt assistent som kan stötta upp i det vardagliga arbetet. Är det dig vi letar efter? Sök redan idag!

Information om uppdraget

Detta är en perfekt tjänst för dig som är student och har kunskap och intresse för ekonomi och administration, men också koll på juridik. Det är en deltidstjänst med stor flexibilitet där schemat bestäms i samråd med uppdragsgivaren vilket gör det lätt att kombinera med dina studier. Initialt kommer tjänsten att pågå från augusti till årsskiftet.

Du erbjuds
 • En rolig och lärorik tjänst vid sidan av dina studier
 • En fot in på ett spännande och växande företag
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Dina dagar kommer se olika ut men du kommer till exempel att:
 • Vara behjälplig redaktionschefen vid personalplanering
 • På uppdrag av redaktionschefen skapa och skicka avtal till motparten
 • Renskriva och formattera offerter på uppdrag av redaktionschef eller kundansvarig
 • Upprätta budgetar och utfall i Excel med data från VD
 • Ta hand om post vilket bland annat innebär sortering, scanning och ansvar för att skicka in till mottagare
Du kommer vidare att jobba med varierande administrativa arbetsuppgifter med ambition att på sikt ta dig an mer ansvar.

Vi söker dig som
 • Är student på eftergymnasial nivå
 • Kan och gillar ekonomiska uträkningar i Excel och Google Sheets
 • Har grundläggande kunskaper inom ekonomi och juridik
Det är meriterande om du:

* Studerar en eftergymnasial utbildning inom ekonomi

Som person är du:

Inför denna tjänst kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. I arbetet som assistent krävs det att man är noggrann och tycker om att arbeta med flera bollar i luften samtidigt. Du är uppmärksam och om du ser något som behöver göras tar du tag i det. Det läggs även stor vikt på den kommunikativa förmågan eftersom du som assistent kommer att ha mycket kontakter både internt och externt.

Övrig information
 • Start: Augusti
 • Omfattning: Deltid, ca 2 dagar i veckan fram till årsskiftet med möjlighet till förlängning
 • Placering: Kungsholmstorg, Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se