Studenter till spännande uppdrag som Mystery Passenger

Studenter till spännande uppdrag som Mystery Passenger

Är du ute efter ett spännande extrajobb vid sidan av dina studier? Åker du kanske mycket i kollektivtrafiken och önskat att du ska kunna bidra för att förbättra servicen och kvalitén? Vi söker nu studenter till tjänsten som Mystery Passanger. Vill du vara med och påverka Stockholms kollektivtrafik tycker vi att du ska skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning studenter som kan jobba cirka 3 dagar vecka vecka 11 som Mystery Passenger i Stockholms kollektivtrafik. Du kommer jobba självständigt i ditt jobb och utifrån en förbestämd rutt. Det kommer vara en mätperiod på en vecka varje kvartal därför ser vi att du har minst ett år kvar av dina studier. Du kommer att veckan före första mätningen få en introduktion till arbetsuppgifterna.

Mätperioder för 2020:
 • V.11
 • V.24
 • V.36
 • V.50
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som Mystery Passenger kommer du arbeta med att testa service och kvalitet i Stockholms lokaltrafik i Realtid. Du kommer jobba tillsammans med 10 kollegor och ni kommer alla få olika förutbestämda rutter. Under din rutt kommer du göra ca. 30-50 observationer före och under besöket på det aktuella färdmedlet och identifiera områden som har förbättringspotential. Till din hjälp har du en checklista som du utgår ifrån och som består till 95% av ja och nej-frågor. Anledningen till detta är för att du kommer svara på enkäten efter att du går av bussen för att bibehålla din anonymitet, så att du då lätt ska kunna komma ihåg dina intryck och besvara frågorna.

Du kommer till att:
 • Sammanställa dina enkäter
 • Undersöka fordons information, förarens bemötande och körsätt
Tjänsten passar dig som vill vara med och utveckla kvaliteten på resorna i Stockholms lokaltrafik genom att objektivt testa kvaliteten och servicen under dina resor.

Vi söker dig som
 • Har en pågående utbildning på högskola eller universitet med minst ett år kvar av studierna
 • Har mycket goda kunskaper i svenska då du kommer fylla i och sammanställa enkäterna på svenska
 • Har eget SL-kort
 • Har en egen smartphone
Som person är du anpassningsbar och kan hålla dig anonym under resorna då det är av största vikt för resultatet. Vidare ser vi att du är ansvarstagande och metodisk för att självgående kunna genomföra din arbetsdag och avsluta dina uppgifter. Eftersom du kommer svara på enkäter är det även viktigt att du är noggrann så att resultatet blir korrekt och stämmer överens med vad som skett i realtid.

Övrig information
 • Start: Vecka 11. En kortare introduktion kommer äga rum 1-2 veckor innan
 • Omfattning: Deltid, 2-3 dagar under vecka 11
 • Placering: Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se