Studenter till finansteam på inkassobolag!

Studenter till finansteam på inkassobolag!

Tycker du om att hitta lösningar på problem, vägleda människor och arbeta med telefon som arbetsverktyg? Är du student och söker ett extrajobb som lätt går att kombinera med ditt plugg? Läs då vidare och sök omgående om du är intresserad!

Information om uppdraget

Vår kund är ett inkassobolag som ägs av en norsk storbank, med både tryggheten av starkt kapital och möjligheten till flexibilitet och snabbrörlighet. De befinner sig nu på en stark tillväxtresa och vill stärka upp operations. Idag består teamet bland annat av 6 andra konsulter från AW, som trivs kanon. Du kommer arbeta tillsammans med andra studenter med utgående samtal till kunder med betalningssvårigheter i syfte att nå en betalningsuppgörelse.

Kontoret ligger centralt i Hammarby Sjöstad med närhet till ett flertal restauranger eller promenadstråk. Du kommer att jobba 2 dagar/vecka och passen är förlagda 11.30-15:30 eller 15:30-19:30.

Du erbjuds
 • Ett flexibelt och meriterande extrajobb
 • En dedikerad konsultchef och karriärpartner
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I den här rollen är telefonen ditt främsta verktyg! Du kommer utgå från en lista och ringa kunder som har betalningssvårigheter för att lägga upp en betalningsplan, utifrån gällande lagar och riktlinjer.

Här kommer du få möjlighet att hjälpa, påverka och göra skillnad för personer som befinner sig i en utsatt situation, där målet alltid är en bra lösning som fungerar för alla parter.

Vi söker dig som
 • Student på universitet eller högskola, med minst två år kvar av dina studier
 • Tidigare erfarenhet inom service
 • Tidigare erfarenhet av kundtjänst och telefonvana
 • Flytande kunskaper i svenska och engelska då du kommer använda språken i tjänsten
Som person är du
 • Lyhörd och serviceminded
 • Ansvarstagande
 • Orädd
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Två pass per vecka måndag-torsdag kl. 11:30-19:30
 • Placering: Hammarby Sjöstad
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se