Studenter till deltidsjobb på välkänt elbolag!

Studenter till deltidsjobb på välkänt elbolag!

Trivs du med att hjälpa andra och ge god service? Har du erfarenhet av försäljning och trivs med att arbeta mot uppsatta mål? Här erbjuds en spännande deltidsroll på ett snabbt växande företag där du får vara en del av ett team med engagerade och drivna kollegor. Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag då vi söker personer omgående.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning studerande kundtjänstmedarbetare.

Detta elbolag är en av de snabbast växande aktörerna på den svenska elmarknaden. De arbetar ständigt med att tillgodose kundernas behov och visionen är att bli Sveriges mest omtyckta elbolag. Här blir du en del av en positiv företagskultur, med en stark teamanda, där ni arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål. Deras kontor är beläget i centrala Stockholm. Du kommer att få en gedigen introduktionsutbildning där du bland annat får lära dig om elmarknaden, produkter, system, processer och rutiner.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund. Uppdraget kommer att vara på deltid och inledningsvis sträcka sig 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Vår kund söker nu flera kundservicemedarbetare med start omgående för att arbeta deltid samt heltid under sommaren för att sedan fortsätta på deltid under hösten och framöver. I din roll kommer du främst att besvara inkommande förfrågningar om till exempel avtal, priser och fakturor, via telefon, email och sociala medier. Du arbetar aktivt i varje samtal med att anpassa elavtal efter kundens behov samt hjälper till att komplettera det på bästa sätt. Fokus i rollen är att leverera på företagets mål vad gäller kundnöjdhet, försäljning och effektivitet.

Tjänsten passar dig som har fingertoppkänsla för kundservice och känner dig bekväm i att kommunicera via telefon och mejl.

Vi söker dig som
  • Studerar på eftergymnasial nivå i en takt om minst 50%, du har minst 1 år kvar av dina studier.
  • Har minst ett års erfarenhet av försäljning och/eller service, gärna inom kundtjänst.
  • Besitter god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.
  • Har god datorvana och kunskap inom Office-paketet.
Som person brinner du för att hjälpa andra, du ser värdet av att ha nöjda kunder och har fokus på att skapa en bra kundupplevelse. Du är lösningsfokuserad, ansvarstagande och motiveras av att arbeta i högt tempo mot uppsatta mål. Du är också en kommunikativ lagspelare som sprider positiv energi till dina kollegor.

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Ca 1-2 pass/veckan under våren (8h pass), heltid från midsommar till mitten av augusti. Under hösten är det fortsatta pass vid behov.

Placering: Stockholm

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se