Studenter sökes till flexibelt extrajobb på en produktionsavdelning söder om söder!

Studenter sökes till flexibelt extrajobb på en produktionsavdelning söder om söder!

Här har du din chans att hoppa på en flexibel roll på en produktionsavdelning. Du kommer att arbeta tätt med dina kollegor, inte minst med övriga anställda från Academic Work. Vi kräver inte att du har en lång meritlista, utan vi söker dig som är engagerad och som värdesätter teamkänsla!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning studenter som vill jobba deltid på en produktionsavdelning. Som produktionspersonal assisterar du under tillverkning och förpackar produkterna tillsammans med teamet. Uppdraget startar omgående och beräknas fortsätta löpande, i olika stort omfattning. Arbetspassen är förlagda mellan 07.15-16.15 måndag till torsdag och på fredagar arbetar du mellan 07.15-13.45. Just nu erbjuds även kvällspass: 15:35-23:40. Du förväntas arbeta två pass i veckan men det finns goda möjligheter att jobba mer.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden.

Arbetsuppgifter

Din dag kommer att börja med att du informeras om vilka produkter som ska hanteras under ditt pass. Därefter kommer du och teamet att delta i såväl tillverkning som paketering av de livsmedel som står på dagens schema. Detta innebär således att du i stor utsträckning kommer att arbeta med dina händer som arbetsverktyg, varför vi tror att detta är något som du ser fram emot för att trivas i den här rollen. Avslutningsvis kommer ditt arbete även att innebära kvalitetsdokumentation, god svenska såväl skriftlig som muntlig är därför av vikt.

Du kommer till exempel att:
  • Tillverka produkterna
  • Paketera tillverkade produkter
  • Dokumentera kvaliteten
Tjänsten passar dig som är student och söker ett extraarbete med omfattning om minst 2 dagar/veckan i en flexibel roll som ger värdefull arbetslivserfarenhet.

Vi söker dig som
  • Talar och skriver obehindrat på svenska
  • Studerar i en takt om minst 50% vid högskola eller universitet
  • Kan arbeta minst 2 dagar i veckan under terminerna
Det är meriterande om du:
  • Har hanterat produktionsutrustning och/eller maskiner tidigare
  • Som ansöker är noggrann, ansvarstagande och flexibel.
ÖVRIG INFORMATION:

Start: Omgående

Omfattning: ca 1-3 pass/veckan, eftersom företaget arbetar med produktion kan du förvänta dig att det stötvis är ett stort behov och i perioder blir lugnare.

Lön: GFL

Placering: Söder om söder

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mejl under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se