Studenter för flexibelt extrajobb hos Sergel Kredittjänster!

Studenter för flexibelt extrajobb hos Sergel Kredittjänster!

Är du studerande och vill ha ett långsiktigt deltidsjobb vid sidan av studierna som ger dig meriter för din framtida karriär? Tillsammans med Sergel Kredittjänster söker vi nu Customer Care Agents för deltid under terminerna och heltid under lov såsom sommar och jul. Startdatum är 17e februari och vi hanterar ansökningarna löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Sergel Kredittjänster 6 stycken Customer Care Agents som vill jobba deltid under terminerna samt ha garanterat heltidsjobb under jul och sommar. Du kommer bli del av ett team och ni kommer att sitta i fina lokaler i centrala Stockholm. Teamet består idag av både studenter som arbetar deltid samt heltidspersonal där alla värdesätter stort engagemang och ett gott samarbete. I den här tjänsten förväntas du arbeta minst två pass i veckan och för dig som visar framfötterna finns goda möjligheter att utvecklas vidare inom företaget efter examen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sergel Kredittjänster. Uppdraget kommer att vara på deltid men kommer att inledas 17e februari med 5 dagars introduktion på heltid.

Arbetsuppgifter

I rollen som Customer Care Agent ansvarar du för att hantera och administrera inkommande inkasso- och fakturaärenden som mestadels inkommer via telefon. Du kommer exempelvis att arbeta med:
 • Påminnelseutskick
 • Frågor kring kreditfakturor och återbetalningar
 • Överenskommelser gällande betalningar som avbetalningsplaner och anstånd
Tjänsten passar dig som är studerande, tycker om att ge god service och vill få meriterande arbetslivserfarenhet. Ditt arbete följs upp inom olika fokusområden kontinuerligt i syfte att ständigt utveckla dig i rollen. Sergel arbetar löpande med utbildning och kompetensutveckling.

Vi söker dig som
 • Är studerande på högskola eller universitet med minst 2 terminer kvar av dina studier
 • Har ett intresse för service
 • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift då kommunikationen sker på svenska
Det är meriterande om du:
 • Relevant arbetslivserfarenhet inom exempelvis inkasso, kundtjänst, handläggning eller administration
 • Mycket god system- och datorvana
Som person behöver du visa på stor flexibilitet då Sergels behov varierar olika veckor. För att trivas på Sergel tror vi att du är snabblärd och har lätt att arbeta i flera olika system. Du gillar att leverera god service och att ha kundkontakt. Vi ser även att du har en förmåga att arbeta strukturerat och att kunna prioritera bland dina arbetsuppgifter, även vid ett högt tempo.

Övrig information
 • Start: 17e februari
 • Omfattning: Heltid under jul/sommar och deltid under terminerna
 • Placering: Stockholm
 • Passkrav: Minst två pass/vecka, heltid under sommaren/jul
 • Arbetstider: Hel- eller halvdagar mellan 08:30-17:15
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sergel Kredittjänster önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sergel Kredittjänster erbjuder flexibla och effektiva tjänster inom tjänsteområdena Kredit, Inkasso, Köp av fordringar samt SMS tjänster. De vänder sig till transaktionsintensiva bolag med höga krav på kvalitet, kostnadseffektivitet, kundservice och flexibilitet. Idag är Sergel Group en av marknadens ledande aktörer med ca 360 anställda med kontor i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Litauen och Lettland.