Student till webbredaktörs uppdrag!

Student till webbredaktörs uppdrag!

Vi söker nu dig som studerar och vill ha ett ansvarsfullt extraarbete som webbredaktör inom offentlig sektor. Sök redan idag då urvalet sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en webbredaktör på deltidsuppdrag till en enhet inom offentlig sektor. Mycket saker kommer ske på denna avdelning under hösten och projektledare känner nu att hen behöver stöttning i sitt arbete.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig enligt överenskommelse med kund!

Arbetsuppgifter

Som webbredaktör kommer du ca två dagar i veckan jobba med att stötta ansvarig projektledare med uppdatering av hemsida, skriva artiklar, lägga in bilder och omstrukturering av hemsida. Du kommer att jobba nära och rapportera till projektledaren för den enheten som jobbar inom forskning samt innovation.

Du kommer till exempel att:
  • Uppdatera hemsida
  • Skriva och publicera artiklar
  • Administration
Detta uppdrag passar för dig som studerar relevant utbildning inom webb och vill få ett ansvarsfullt arbete där du har möjlighet att få utvecklas och få tänka nytt och kreativt.

Vi söker dig som

Vi söker dig som studerar på universitet eller högskola med relevant inriktning och har ett stort intresse för data, webb och teknik. Då du kommer sköta mycket av arbetet själv, så ser vi gärna att du jobbat med något liknande tidigare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Drupal eller Episerver samt administration. Observera att du talar och skriver i svenska flytande.

Vidare tycker du om att skriva/publicera artiklar, har ett sinne för design och layout, och har erfarenhet av både omstrukturering av hemsidor samt administration.

Som person är du driven och vågar tänka nytt. Du kommer tillsammans med projektledaren att göra denna omstrukturering av hemsidor och behöver kunna jobba självständigt och komma med nya idér samtidigt som du har lätt för att samarbeta i en mindre grupp.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid ca 2 dagar i veckan
  • Placering: Stockholm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, UX & Webbdesign
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork