Student till växande IT-konsultbolag med passion för människor

Student till växande IT-konsultbolag med passion för människor

Är du nyfiken på att bli del av ett bolag som erbjuder gemenskap, möjlighet att utvecklas inom IT-branschen och en spännande bolagsresa? I jobbet som Talent Relations på Digitalent får jag möjlighet till just det, vilket är väldigt motiverande och spännande. Vad jag gör? Listan kan göras lång - rekrytering, event, möten, research m.m. Vill du vara med på Digitalents utveckling framåt - Join us! - Johanna, Talent Relations

Information om uppdraget

Digitalent är ett snabbt växande IT-konsultbolag med passion för människor och digital utveckling. Sedan starten 2017 har bolaget gått från att grundas av Lina och Jonatan till att idag vara 50 medarbetare. Digitalent står på två ben - ett i tung teknisk kompetens och ett i ledarskap. Sedan starten är bolaget en del av start-up koncernen AWX som i sin tur är del av AW Family.

För att kunna fortsätta växa i stadig takt behöver rekryteringsteamet på Digitalent bli fler. Talent relations-teamet består idag av Madeleine och Linnea i rollerna som Talent Relations Managers och Johanna i rollen som Talent Relations. De letar nu efter tre till fyra Talent Relations som vill vara en viktig del i Digitalents resa framåt!

Tjänsten är på deltid och du kommer arbeta parallellt med dina studier.

Arbetsuppgifter

Som en del i Talent Relations-teamet kommer din insats att vara av betydande karaktär för bolagets utveckling, då vår nyckel är att ha grymma IT-konsulter. Det här är chansen för dig att få inblick i en organisation som växer med raketfart som präglas av engagemang och gemenskap.

I rollen som Talent Relations kommer du främst att:
 • Söka, kontakta och boka möten med kandidater via exempelvis telefon eller Linkedin
 • Hjälpa till i rekryteringsprocessen med möten, intervjuer och referenstagningar
 • Stötta Talent Relations Managers i deras dagliga arbete, högt som lågt
Du kommer, utöver dina främsta uppgifter, få möjlighet att utvecklas inom följande områden:
 • Employer Branding - arrangera och hjälpa till vid events, både veckovisa interna möten men även större meet-ups
 • Market Research - vilket innebär att göra omvärldsanalyser och kartläggning av IT-branschen etc.
Vi söker dig som
 • Är student och har ca 9-12 månader kvar av studierna. Kanske studerar du systemvetenskap, ekonomi, personalvetenskap? Vad du studerar spelar mindre roll - så länge du är intresserad av människor och IT
 • Har arbetat administrativt tidigare, exempelvis med rekrytering, telefonförsäljning, kundtjänst eller som receptionist
 • Har vana av att ha hanterat kunder eller kandidater sen tidigare och att du därmed har ett affärsmässigt mindset
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Som person är du målfokuserad och tar själv initiativ till att hitta nya kontaktvägar och driva resultat. Du är orädd och ihärdig och ger inte upp i första taget. Du tror på dig själv samtidigt som du visar ödmjukhet inför uppgiften och din kompetens.
Digitalent är ett bolag som befinner sig i en omväxlande och snabbt föränderlig miljö och vi tror därför att du är en person som har lätt för att anpassa dig till nya situationer. Men framförallt tror vi att du är en person med stort hjärta - som trivs med att jobba tillsammans i team!
 • Start: Så snart som möjligt
 • Omfattning: Deltid - 1,5-2 dagar/vecka
 • Lön: timlön
 • Placering: Brahegatan 10, centrala Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Linnea Börjesson, linnea.borjesson@digitalent.se 08-5225 4973
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi räknar med att återkomma i början på augusti kring de kandidater vi kommer ta vidare i processen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på linnea.borjesson@digitalent.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är Digitalent! Ett konsultbolag med passion för människor och digital utveckling. Här har du möjligheten att jobba i ett spännande och snabbt växande bolag med en miljardkoncerns resurser i ryggen. Digitalent växer snabbt och har sedan starten i januari 2017 gått från att vara 2 anställda, till att idag vara 50+ medarbetare. Och resan har bara börjat! Visst låter det spännande? Läs mer om oss på vår hemsida www.digitalent.se