Student till utbildningsföretag inom IT

Student till utbildningsföretag inom IT

Är du en riktig fena på något programmeringsspråk eller webutveckling och vill hjälpa andra att också bli det? Tycker du att det är stimulerande att se andra människors utveckling? Perfekt! För vår kund söker nu lärarassistenter som ska hjälpa yrkeshögskolestuderande att bli duktiga programmerare. Ta chansen och sök ett flexibelt extrajobb där du samlar på dig massvis med pedagoisk IT-kunskap.

Information om uppdraget

Academic Work söker just nu studenter med goda kunskaper inom IT som ska stötta lärare på olika yrkeshögskolor. Vår kund är ett utbildningsföretag som håller utbildningar inom IT runt om i Stockholm. I rollen som lärarassistent kommer man att få vara med under lektioner för att svara på frågor och hjälpa studenter med problem de som stöter på. Vill man ta mer ansvar och hålla i delar av lektioner så är de öppna för det också. Det är därmed en flexibel roll som kan anpassas till de kandidater som får jobbet, både gällande arbetsuppgifter och i omfattning.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på deltid och det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som lärarassistent kommer du till exempel att:
 • Svara på studenternas frågor
 • Hjälpa lärare med förberedelser
 • Hålla i delar av lektioner om du vill
 • Vara behjälplig under lektionerna
Tjänsten passar dig som studerar en eftergymnasial utbildning och vill få meriterande erafarenhet inom IT och pedagogik.

Vi söker dig som
 • Har minst 1 år kvar av dina studier
 • Har goda kunskaper i något utav följande: Java, Javascript, React, UX, UI, Python, webbutveckling eller webbdesign. Vi förstår att du själv är student och förväntar oss inte att du ska vara expert, men du ska ha erfarenhet av någon eller flera av teknikerna.
 • Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
Det är meriterande om du

* Studerar en IT-utbildning på universitetsnivå

Som person är du en duktig problemlösare som inte ger upp när du stöter på motgångar. Du har en god struktur och kan planera ditt arbete men också hjälpa andra med sin struktur. Vidare ser vi att du har en personlig mognad som gör att du kan ta till dig feedback och kan anpassa dig till olika situationer och relationer.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid. Kan anpassas till hur mycket egna studier man har och känner att man vill jobba. Vår kund är öppen för att man jobbar allt ifrån en dag i veckan och upp till 75%. Detta är något som diskuteras med närmsta chef ute hos vår kund.
 • Lön: Timlön
 • Placering: Centrala Stockholm och Liljeholmen
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utbildning, Support
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med ett kompetent team levererar vår kund kvalitativa tjänster inom både utveckling och utbildning och driver idag utbildning på ett 20-tal Yrkeshögskoleutbildningar inom IT i Stockholm och Göteborg. Hos deras kunder inom YH bedriver de utbildning inom den senaste tekniken för att göra studenterna så anställningsbara som möjligt samt för att skapa möjligheter för studenterna i framtiden. De har ett team av lärare i Stockholm och Göteborg vilka besitter olika erfarenheter och kunskap. Deras lärare utbyter dagligen erfarenheter samt hjälper varandra att vidareutvecklas för att finna de bästa sätten att utbilda på samt inspirera sina studenter.