Student till uppdrag på fyra veckor inom marknadsundersökning

Student till uppdrag på fyra veckor inom marknadsundersökning

För dig som är student, vill jobba 6 h/vecka under fyra veckor och trivs med telefon som arbetsverktyg finns här möjligheten att tjäna lite extra pengar till studentkassan. Du kommer hjälpa till med en undersökning inom fastighetsbranschen. Intressant? Sök tjänsten idag, då vi går igenom urvalet löpande.

Information om uppdraget

Vår kund som är verksam inom fastighetsbranschen kommer under fyra veckors tid genomföra en undersökning.

Du kommer ringa utgående samtal utifrån en framtagen lista och informera om undersökningens syfte, ställa frågor och sammanställa svaren i en excel-lista.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Vi söker dig som
  • Student på universitet eller högskola
  • Van vid att arbeta med telefon som arbetsverktyg
  • Är flytande i tal och skrift på svenska då kommunikationen sker i både tal och skrift
Som person är du:
  • Ihärdig
  • Har skinn på näsan
  • Serviceminded
Övrig information
  • Start: mitten av oktober
  • Omfattning: 6 h/vecka fördelat över två pass mellan 9-12
  • Placering: Gärdet, Stockholm
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsundersökning
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se