Student till roligt uppdrag hos fritidsgårdar på lidingö!

Student till roligt uppdrag hos fritidsgårdar på lidingö!

När du kommer till en av Lidingös fritidsgårdar möts du av ungdomar som väntat på dig. Ungdomarna vet nämligen att när du kommer händer det roliga aktiviteter och du kommer med härlig energi under de 1-2 dagar i veckan du jobbar, ofta mellan 13:00-17:00. Eftersom du är student idag vet du hur trött man kan bli efter en dag av studier och därför är du positiv och försöker förstå ungdomarnas varierade humör så bra du kan. Du är en ansvarstagande och pålitlig förebild - dessutom kan du hoppa in på pass med kort varsel. Just av dessa anledning är du vår perfekta fritidsledare! Sök tjänsten idag och börja redan i mars/april!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Lidingö Stads räkning fler grymma medarbetare till vår vikariepool. Som vikarie kommer du att arbeta på flera fritidsgårdar inom Lidingö stad. Fritidsgårdarna har olika inriktningar som exempelvis musik, multimedia och hälsa där varje fritidsgård har besökare med intresse för respektive område.

Du kommer att arbeta tillsammans med både ordinarie personal och det team från Academic Work som redan arbetar för Lidingö Stad.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Lidingö Stad.

OBS: För att i slutänden få den här tjänsten kommer ett oöppnat utdrag ur belastningsregistret behöva lämnas till Academic Work. Då det tar ca 14 dagar att få ett sådant utdrag levererat rekommenderar vi att du beställer ett utdrag redan nu. Du beställer ett sådant utdrag via länken här: www.academicwork.se.

Arbetsuppgifter

Som fritidsledare kommer du framförallt att arbeta med barn och ungdomar i åldrarna 10-17 år. Du kommer att arbeta på olika fritidsgårdar med den öppna verksamheten. Det kommer även finnas ordinarie fritidsledare på plats under arbetspassen. I den här rollen kommer du utveckla din pedagogiska förmåga samt berika ditt CV med en värdefull merit, eftersom arbetet innebär stort ansvarstagande.

Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Handleda och coacha unga
  • Vara med och skapa egna aktiviteter
  • Leda och hålla gruppaktiviteter för unga
Vi söker dig som
  • Är student på högskola/Universitetet/KY och har minst 1 år kvar
  • Har erfarenhet av eller stort intresse för att arbeta med ungdomar
  • Kan arbeta ca 1-2 pass/vecka
  • Har möjlighet att rycka in med kort varsel
Det är meriterande om du har arbetat som fritidsledare tidigare och känner dig bekväm i den rollen.

Som person är du social, ansvarsfull och har hög verbal kompetens! Du ska ha ett gott omdöme och kunna skilja på att vara kompis och ledare för ungdomarna. Du bör tycka att det är kul att arbeta med barn och ungdomar samt vara pedagogisk i ditt lärande. För att trivas i rollen ser vi även att du kan ta initiativ och ser vad som behöver göras.

Övrig information

Start: Omgående, så snabbt du kan

Omfattning: Deltid, 1-2 dagar i veckan (passen är ofta kl 13-17)

Placering: Lidingö

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Lidingös önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)