Student till roligt uppdrag hos fritidsgårdar på Lidingö!

Student till roligt uppdrag hos fritidsgårdar på Lidingö!

Är du student och vill ha ett roligt och givande praktiskt arbete vid sidan av dina studier? Som fritidsledare kommer du arbeta på olika fritidsgårdar i Lidingö stad. Du har möjlighet att arbeta 1-2 pass i veckan mellan 13-17, det perfekta arbetet vid sidan av studierna helt enkelt! För att klara av arbetet krävs att du är öppen och social, tar ansvar och har möjlighet att rycka in med kort varsel.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Lidingö Stads räkning fler grymma medarbetare till vår vikariepool. Som vikarie kommer du att arbeta på flera fritidsgårdar inom Lidingö stad. Fritidsgårdarna har olika inriktningar som exempelvis musik, multimedia och hälsa där varje fritidsgård har besökare med intresse för respektive område. Du kommer att arbeta tillsammans med både ordinarie personal och det team från Academic Work som redan arbetar för Lidingö Stad.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Lidingö Stad.

OBS: För att i slutänden få den här tjänsten kommer ett oöppnat utdrag ur belastningsregistret behöva lämnas till Academic Work. Då det tar ca 14 dagar att få ett sådant utdrag levererat rekommenderar vi att du beställer ett utdrag redan nu. Du beställer ett sådant utdrag här.

Arbetsuppgifter

Som fritidsledare kommer du framförallt att arbeta med barn och ungdomar i åldrarna 10-17 år. Du kommer att arbeta på olika fritidsgårdar med den öppna verksamheten. Det kommer även finnas ordinarie fritidsledare på plats under arbetspassen.

I den här rollen kommer du utveckla din pedagogiska förmåga samt berika ditt CV med en värdefull merit, eftersom arbetet innebär stort ansvarstagande. Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Handleda och coacha unga
  • Vara med och skapa egna aktiviteter
  • Leda och hålla gruppaktiviteter för unga
Vi söker dig som
  • Är student på högskola/Universitetet/KY
  • Har erfarenhet av eller stort intresse för att arbeta med ungdomar
  • Kan arbeta ca 1-2 pass/vecka
  • Har möjlighet att rycka in med kort varsel
Det är meriterande om du har arbetat som fritidsledare tidigare och känner dig bekväm i den rollen.

Som person är du social, ansvarsfull och har hög verbal kompetens! Du ska ha ett gott omdöme och kunna skilja på att vara kompis och ledare för ungdomarna. Du bör tycka att det är kul att arbeta med barn och ungdomar samt vara pedagogisk i ditt lärande. För att trivas i rollen ser vi även att du kan ta initiativ och ser vad som behöver göras.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork