Student till meriterande kundtjänstroll hos Svenska Lärarförsäkringar!

Student till meriterande kundtjänstroll hos Svenska Lärarförsäkringar!

Ser du dig själv arbeta inom juridik eller ekonomi i framtiden och vill skaffa dig värdefulla erfarenheter och meriter? Värderar du gott ledarskap och en arbetsplats som verkligen satsar på sina medarbetare? Beskriver du dig själv som en detaljorienterad person med servicekänsla ut i fingerspetsarna? Sök då tjänsten som kundtjänstmedarbetare till Svenska lärarförsäkringar redan idag! Glöm heller inte motivera i din ansökan vad service i världsklass är för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för svenska lärarförsäkringars räkning 5 studenter att arbeta i deras kundtjänst. Du sitter centralt beläget invid Stureplan i hemtrevliga lokaler tillsammans med dina 11 kollegor i kundtjänsten. Du kommer tillsammans med 6 andra studenter att ingå i en pool där du arbetar 2 halvdagar i veckan, men desto mer under sommaren där du erbjuds 2-3 veckors heltidsarbete. I tjänsten som kundtjänstmedarbetare kommer du att ta emot samtal från kunder till Svenska Lärarförsäkringar och besvara eventuella frågor kring aktuella utskick som gjorts samt att bistå i att lägga upp nya försäkringar. Utöver detta kommer du assistera kunderna som ringer in i att boka in tid för pensionsrådgivning med en certifierad rådgivare hos bolaget. I början av din karriär på bolaget vid sidan av studierna, erbjuds du en gedigen introduktion på 5 veckor där du lär dig allt kring de produkter och försäkringar bolaget erbjuder sina kunder samt genomför medlyssning av och med rutinerade kollegor. Kontoret präglas av en familjär stämning där dina framtida kollegor gärna genomför aktiviteter eller tar spontana AWs med varandra efter arbetstid, där de nu ser fram emot att välkomna dig som en i gänget.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Svenska Lärarförsäkringar. Uppdraget kommer att vara på deltid och är långsiktigt där vi gärna ser att du jobbar minst 1 år. Det finns goda möjligheter att bli ytterligare förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du till exempel att
 • Bemanna telefonen och besvara kunders frågor
 • Boka in tid för möte med certifierade pensionsrådgivare
 • Lägga upp försäkringar åt kunder över telefon
Tjänsten passar dig som har ett intresse för försäkringar och på sikt ser dig arbeta med det eller liknande arbeten och därför ser detta som en god merit. Därtill tror vi att du som söker värderar att arbeta på ett företag som verkligen satsar på sina medarbetare.

Vi söker dig som

Vi söker dig som
 • Studerar om minst 50% vid universitet eller högskola, företrädesvis inom ekonomi, juridik eller ingenjörsutbildning med minst 12 månader kvar av studierna.
 • Har dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete med kunder över telefon
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift då arbetet uteslutande innebär kommunikation på språket.
Som person är du självgående, detaljorientrad och således noggrann samt har en servicekänsla ut i fingerspetsarna. Därtill tror vi att du som söker har ett stort fokus på att utvecklas just inom kundtjänst och försäkringar i synnerhet.

Övrig information
 • Start: Mitten av januari
 • Omfattning: Deltid, ca 8-10h/vecka
 • Placering: Östermalm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Svenska lärarförsäkringars önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska Lärarförsäkringar är ett företag som ägs av Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund där de ingår som en del av fackförbundens medlemsservice där bolaget drivs utan vinstintresse. Man förmedlar inga egna försäkringar utan upphandlar förmånliga priser åt medlemmarna genom andra försäkringsblag så som Folksam och Trygghansa. Sedan start 1998 har nu 265 000 lärare anslutit sig där ca 900 000 försäkringar förvaltas i nuläget.