Student till fysiskt extrajobb på TNT!

Student till fysiskt extrajobb på TNT!

Här är extrajobbet med bra lön och optimala arbetstider för dig som vill kombinera eftergymnasiala studier och fysiskt arbete! Du kommer till en arbetsgrupp med riktigt härlig stämning och teamkänsla, där du på arbetstid får arbeta fysiskt med kroppen och således får träning på köpet. För dig som visar intresse finns möjlighet att ta extra ansvar och utvecklas i rollen och på företaget på sikt. Då terminalen ligger i utkanten av Upplands Väsby krävs det att du bor med cykelavstånd till arbetet, alternativt har körkort och kan ta dig dit med egen bil.

Information om uppdraget

Academic Work söker för TNT Express räkning en terminalarbetare som vill arbeta deltid i deras terminal i Upplands Väsby. Du kommer arbeta cirka 2 pass/vecka under hösten. Här finns möjligheten för dig som vill ingå i ett lag som tillsammans arbetar mot dagens mål! För att trivas i rollen bör du vilja arbeta fysiskt i en modern terminalmiljö.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos TNT Express

Arbetsuppgifter

Som Terminalarbetare kommer du arbeta vid terminalen med hantering av såväl export- som importgods, in-night gods och returgods. Arbetet innebär lastning, lossning och hantering av styckegods vilket kan vara ett tungt arbete.

Du kommer till exempel att:
 • Plocka och sortera paket
 • Placera paketen i burar som sedan ska in i lastbilar och köras till Arlanda flygplats
Tjänsten passar dig som vill ha ett extrajobb vid sidan av studierna under terminerna och samtidigt dryga ut studentkassan. För den som har viljan och intresset finns möjlighet att utvecklas i rollen och ta på sig extra ansvar och nya arbetsuppgifter inom företaget. Är du dessutom lagspelare och trivs att arbeta i grupp kommer du att trivas hos TNT.

Vi söker dig som
 • Är studerande på eftergymnasial nivå, t.ex. universitet eller högskola och har minst 1 år kvar av studierna
 • Har god fysik och kan hantera tyngre lyft
 • Har B-körkort
 • Kommunicerar obehindrat på engelska eller svenska
Det är meriterande om du

* Tidigare arbetat på terminal eller lager

Som person är du driven och har en stor vilja att lära dig. Du känner stor ansvarskänsla för allt du tar dig an och är noga med att passa tider. Vi tror vidare att du är en lagspelare och en noggrann person som trivs med att arbeta i högt tempo.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid 2 dagar/vecka. Måndag-fredag kl 03.00-09.00 alt 16.00-22.00. Söndagar 18.30-03.00.
 • Lön: 152,75 + OB
 • Placering: Upplands Väsby. Du behöver vara bosatt i Upplands Väsby och ha cykelavstånd till arbete, alternativt ha tillgång till bil för att kunna ta dig till arbetet på obekväma tider.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TNT:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNT Express är världens ledande business-to-business-aktör när det gäller expresstransporter. Varje vecka levererar TNT Express 3,5 miljoner paket och dokument, med bil och flyg, till över 200 länder. I Sverige är vi ca 350 anställda och finns på fem orter; Göteborg, Helsingborg, Malmö, Stockholm och Örebro.