Student till Lendos kundsupport

Student till Lendos kundsupport

För dig som är student och motiveras av att ge utmärkt service finns nu möjlighet att få det perfekta uppdraget hos Lendos kundservice. Lendo behöver nu förstärka upp med en person till deras sammansvetsade team. Hos Lendo får du möjligheten att utvecklas inom relationsskapande och vara en rådgivande part till kunder!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Lendos räkning en kundservicemedarbetare på deltid med start omgående. Du ska kunna jobba varannan helg men även en eftermiddag/kväll i veckan. Totalt ska du kunna jobba minst två pass i veckan. Arbetstiderna på helgerna är 10-14:00 och på vardagar 16:00-20:00. Introduktionen kommer att vara dagtid antingen heldagar eller halvdagar och du ska då ha möjlighet att jobba intensivt dagtid under 2-3 veckor. Du ska även ha möjlighet att jobba dessa datum under julen; 2019-12-23, 2019-12-27 samt 2019-12-30.

Lendo värdesätter egenskaper såsom ambition, ödmjukhet och innovationsförmåga. Lendos ambition är att öka transparens på lånemarknaden genom att få fler kunder att fatta informerade lånebeslut. Via Lendos tjänst kan de hjälpa deras kunder att få insyn i marknadens olika låneerbjudanden och därmed bidra till en mer transparent lånemarknad. Lendo brinner också för digital utveckling av nya lånemarknader. Lendo expanderar just nu ut i Europa, med målet att öka transparens på lånemarknaden även i övriga länder genom digitalisering.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att ingå i Lendos sammansvetsade kundtjänstteam. Ni kommer tillsammans att hjälpas åt med att ge Lendos kunder utmärkt service via olika kanaler. Arbetet inleds givetvis med en introduktion med information om organisationen och medlyssning innan du sätter igång mer självständigt.

Du kommer till exempel att:
 • Besvara samtal och mail från kunder och samarbetspartners
 • Administrera ärenden i systemet
 • Enklare backofficeuppgifter så som att lägga in ansökningar
Du har en stor drivkraft och passion för att jobba med service och merförsäljning. Du har ett genuint intresse för lån och räntor och vill få en inblick i området

Vi söker dig som
 • Är student på minst 50% vid universitet eller högskola och har minst ett år kvar av dina studier
 • Talar och skriver svenska flytande samt goda kunskaper i engelska i tal
 • Har tidigare erfarenhet från service och det är en fördel om du har jobbat med kundservice tidigare
 • Är serviceinriktad och sätter kunden i centrum
Som person är du serviceinriktad och tycker det är roligt att ge utmärkt service till kunder. Det är meriterande om du har arbetat i en liknande bransch såsom exempelvis bank eller försäkringsbolag. Vidare är du pedagogisk och lyhörd med en god förmåga att känna av kundens behov. Därtill ser vi att du är framåt och sprider en god energi omkring dig.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, varannan helg. Totalt minst två pass i veckan
 • Placering: Stockholm City
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Lendos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se