Student som vill ha extrajobb med ansvar och utveckling? Se hit!

Student som vill ha extrajobb med ansvar och utveckling? Se hit!

Är du en problemlösande student med stark beslutsfattningsförmåga? Vill du ha ett extrajobb på ett stort och välkänt företag där man har högt fokus på dig som individ och din utveckling? Letar du samtidigt efter ett jobb som inte bara ger extrapengar utan även vässar CV:t med en mycket meriterande erfarenhet som gör dig attraktiv på arbetsmarknaden efter examen? Hos TUIFly Nordic får du arbeta i en koordinerande roll där många arbetsuppgifter är direkt arbetsledande. Starten är efter sommaren men vi vill redan nu börja säkerställa att rätt personer får jobbet så vänta inte med att skicka in din ansökan då vi tillämpar löpande urval och förväntar oss många ansökningar till detta utvecklande drömjobb!

Information om uppdraget

Academic Work söker för resebolaget TUIFly Nordic:s räkning dig som är student och vill ha ett ansvarsfullt och mycket meriterande extrajobb vid sidan av studierna med start i augusti du ska nämligen bli besättningskoordinator.

TUIFly Nordic sitter på Södermalm, ett stenkast från slussens tunnelbana, vägg i vägg med Münchenbryggeriet och med vattnet som granne. I augusti kommer de att starta upp en studentpool där de söker studenter som inte bara vill tjäna lite extra pengar utan som även letar efter ett extrajobb där du utvecklas på riktigt, får mycket ansvar och vässar CV:t med en erfarenhet som gör dig attraktiv på arbetsmarknaden direkt efter din examen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos TUIFly Nordic. Uppdraget kommer att vara på deltid och ambitionen är att uppdraget sträcker sig fram till den dagen du tar examen. Det finns alltså goda möjligheter och en ambition att uppdraget fortlöper till din examen, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som besättningskoordinator, eller Crew Officer, kommer du arbeta mitt i kärnan av TUIFly Nordic:s flygningar. Teamet du arbetar i präglas av högt i tak, god sammanhållning och en dedikerad och engagerad närmsta chef i Anne-Lie som är mån om din utveckling. Som team ansvarar ni bland annat för koordinering av att flygbesättningens arbetsdag flyter på så smidigt som möjligt. När något oförutsett händer och ett plan tvingas nödlanda eller liknande är det du och dina kollegor som är navet i att TUIFly Nordic:s resenärer så snabbt och smidigt som möjligt kommer upp i luften igen för att säkerställa att deras resa blir så minnesvärd som möjligt.

Ni som team arbetar alltså dagligen för att skapa bästa möjliga förutsättningar för flygplansbesättningarna världen över att kunna utföra sitt arbete på bästa sätt. Detta innebär att ni letar kostnadseffektiva lösningar som är optimala för att besättningen på flygplanen ska kunna utföra sitt arbete utvilade genom att ha fått nog med vila, haft problemfria transporter etc.

Du kommer till exempel att:
 • säkerställa att flygplansbesättningens arbetsdag med transport och liknande flyter på
 • omdisponera och planera arbetsdagen för flygplansbesättningen vid oförutsedda händelser inom ramarna för gällande kollektivavtal och lagar
 • på ett kostnadseffektivt sätt hitta optimala lösningar som skapar bra förutsättningar för kollegorna i flygplansbesättningen att utföra sitt arbete ombord
 • koordinera att flygplanen får rätt tid på marken mellan flygningarna
Tjänsten passar dig som vill ha ett extrajobb där man satsar på dig, din utbildning och din utveckling. Teamet du kommer arbeta i trivs på jobbet främst på grund av gemenskapen, stödet från seniora kollegor och att ingen dag är den andra lik.

Vi tror definitivt att du är analytisk och en problemlösare. Du är intresserad av optimering då hela arbetet i grund och botten går ut på att hitta lösningar. Detta gör att vi tror du studerar exempelvis ekonomi eller optimering på annat sätt men givetvis kan du även studera någonting helt annat och ändå vara helt rätt för tjänsten!

Vi söker dig som

Vi söker dig som är student på minst 50% och med examen tidigast årsskiftet 19/20. Detta är eftersom TUIFly Nordic kommer lägga stora delar av hösten på din utbildning och därav hoppas att du ska trivas och vilja stanna länge i det här jobbet. Givetvis är planen att detta även kommer kunna vara ditt sommarjobb under sommaren 2019. Utöver det söker vi dig som behärskar både svenska och engelska mycket väl då kommunikation både internt och externt förekommer på båda språken. Eftersom resebranschen är säsongsbetonad är det också viktigt att du är okej med att arbetsbelastningen kommer växla något mellan perioder där du arbetar mer vissa perioder och mindre andra perioder.
 • student på minst 50% med examen tidigast årsskiftet 19/20
 • behärskar svenska och engelska mycket väl då båda språken förekommer i arbetet
 • kan behärska att arbetsbelastningen kommer variera under året
 • är stresstålig och inte blir handlingsförlamad vid oförutsedda händelser
 • har möjlighet att närvara på den första träningsperioden under två sammanhängande veckor på heltid med start 17/9
Det är meriterande om du

* har tidigare erfarenhet från arbetsledande roller eller roller som ställt krav på beslutsfattningsförmåga, initiativtagande och/eller optimering.

Som person är du initiativtagande och inte rädd för att ta beslut. Däremot är du inte heller rädd för att fråga och ta hjälp av kollegor. Du är även analytisk och en problemlösare som ser lösningar där andra blir handlingsförlamade. Självklart är du en team player som gillar att arbeta självständigt men med vetskapen om att ditt team finns där att hjälpa dig när du behöver stöd.

Övrig information
 • Start: Utbildningsstart 17/9. Därefter följer en gedigen utbildning med både praktiska och teoretiska moment som fortlöper till november. Givetvis är utbildningen betald och kring november är tanken att du succesivt kommer bli mer och mer självgående för att till slut vara en riktig stöttepelare i teamet.
 • Omfattning: deltid. Du kommer arbeta i skift vilket ibland innebär arbete 6-14 och ibland innebär 13:30-22. Som sagt kommer arbetsmängden variera över året på grund av säsongsbetoningen i resebranschen
 • Lön: enl. överenskommelse
 • Placering: Södermalm, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TUIFly Nordic:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TUIFly Nordic ingår i TUI Group och är nordens största reseaktör med cirka 1600 anställda i norden. Varje år ser man till att 1,5 miljoner kunder åker på sina efterlängtade resor från 44 olika flygplatser i norden.